Alina Puşcaş e însărcinată în 7 luni. Ce sex va avea copilul

Alina Puşcaş e însărcinată în 7 luni Ce sex va avea copilul jpeg

Vedeta Antena 1 este pe ultima sută de metri cu sarcina. E gravidă în al treilea trimestru cu cel de-al treilea copil. Alina Puşcaş e însărcinată în 7 luni şi a luat atât de mult în greutate, încăt nu o mai încap hainele din garderobă.

Alina Puşcaş e însărcinată în 7 luni

În mai puţin de 2 luni, vedeta de la Te cunosc de undeva, de la Antena 1, va naşte. Aceasta a luat multe kg în plus, dar a refuzat să dea un număr exact. A menţionat doar că nu o mai încap hainele, deloc!

„Ba da (n.r. s-a îngrăşat), dar ascund bine. Am reuşit să intru doar în pantaloni, în rest nu am reuşit pur şi simplu, e destul de mare protuberantă, dar peste două luni de zile revin şi eu, printre cei în formă', a spus Alina Puşcaş la Antena Stars.

Ce sex va avea copilul Alinei Puşcaş

Vedeta va naşte peste 2 luni, în vară. Aceasta va avea o fetiţă, spre dezamăgirea soţului ei care voia gemeni. Din păcate, va fi şi ultima sarcină a vedetei tv deoarece medicul i-a spus că organismul ei e slăbit.

alina puscas e insarcinata in 7 luni ce sex va avea copilul 2 jpg jpeg

„Sunt însărcinată a treia oară, va fi şi ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut Cezariană de la prima, deci, este ultima şansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieşit (…) Este fetiţă! E distrus Mihai!

Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieţi, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Şi-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu ştim ce nume are, de-asta i-am zis doar ‘fata’.  

1 47005459 1560552630712114 4810585271005347840 n jpg jpeg

Citeşte şi: Ce a păţit Antonia în timpul unui concert: "Mi-a fost foarte ruşine"

Nu am nume, aştept propuneri (…) A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie şi ianuarie, în care m-am simţit foarte rău, tot ce nu am simţit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic’, a povestit Alina Puşcaş.

Citeşte şi: Iuliana Marciuc a slăbit. Cum arată la 52 de aniRecente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg