Alina Puşcaş revine la marea sa pasiune

1 77878 original jpg jpeg

Fanii au urmărit-o cu sufletul la gură în “Narcisa sălbatică”, iar în curând, o vor putea vedea evoluând într-un nou serial al Antenei 1. Alina Puşcaş s-a întors pe platourile de înregistrare, dând startul filmărilor, alături de mari actori, pentru “Fructul oprit”, noua producţie realizată de Ruxandra Ion.

În urmă cu şase ani şi-a făcut debutul în actorie, iar acum, revine la marea sa dragoste! Alina Puşcaş face parte din distribuţia noului serial, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1.

“<<Fructul Oprit>> este o nouă provocare pentru mine şi împlinirea unei dorinţe de a juca din nou. Îmi era dor de actorie!”, mărturiseşte frumoasa vedetă a Antenei 1.

În “Fructul oprit”, serial produs şi regizat de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore, Alina o interpretează pe Silvia, o fire sensibilă, stilată şi educată, mereu protejată de către cei din familie. Este uşor manipulată de mama ei şi nu ştie adevărul despre moartea tatălui. Se căsătoreşte cu Mihai pentru că este însărcinată. Îşi iubeşte soţul, dar mereu va avea o slăbiciune pentru Alex.

“Personajul meu este cuminte, prea cuminte, la locul lui. Sincer, mi-aş fi dorit un personaj negativ. Şi în <<Narcisa sălbatică>>, am fost cap coadă personaj pozitiv, mai făceam eu câte o ghiduşie, că eram copilăroasă şi aşa cerea personajul. Mi-aş fi dorit să nu fiu acel împăciuitor, aşa cum este personajul meu. Silvia este acea persoană care îşi doreşte să nu se certe nimeni în jurul ei, să fie toată lumea mulţumită, o idealistă cumva.” , spune ea.

Personajul pe care în interpretează în noua producţie a Antenei 1 îi seamănă extrem de mult, motiv pentru care Alina îşi doreşte nespus să dea viaţă unui rol negativ.

“Şi eu sunt idealistă, şi eu îmi doresc familia perfectă, şi eu îmi doresc să fie totul din iubire, din dragoste, nimic altceva. Nu sunt răzbunătoare, dar îmi doresc să joc un personaj răzbunător, pentru că mi-ar plăcea să mă joc cu lucrurile astea. Cred că fiecare dintre noi avem o doză din fiecare, dar probabil ni le stăpânim foarte bine, trebuie să se întâmple ceva, să le scoţi la suprafaţă. Pentru faptul că sunt o idealistă, nu aş vrea să joc tot asta, aş vrea să joc un contre-emploi! O viperă, o scorpie!”, completează Alina.

Despre colegii ei, vedeta are numai cuvinte de laudă. “Mi se pare o gaşcă tare drăguţă, îmi plac toţi!”, concluzionează actriţa, pe care telespectatorii o pot urmări în curând la Antena 1, în “Fructul oprit”.

Sursa foto: suete.roRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg