„Am decis să nu te omor!” Abuzul fizic şi psihic la care şi-a supus Mike Tyson fosta soţie

1 fotojet jpg jpeg

Fostul campion sportiv a devenit o legendă datorită realizărilor sale din ringul de box, nu comportamentului pe care-l are în viaţa privată. Mike a muşcat o bucată din urechea lui Evander Holyfield în timpul unei încăierări, şi-a tatuat faţa şi a deţinut, la un moment dat, trei tigri. Un personaj excentric, fără doar şi poate, care a recurs la violenţă şi-n situaţiile domestice, din păcate.

Să luăm, de pildă, mariajul acestuia cu actriţa Robin Givens! Revista People a scris despre căsnicia de numai opt luni a celor două vedete, care s-a încheiat în divorţ şi-a lăsat cicatrici psihologice greu de vindecat pentru starul hollywoodian. Însuşi Tyson a descris relaţia lui cu Robin în cel mai grafic mod cu putinţă, atunci când a stat de vorbă cu Oprah: “Am bătut-o şi-nainte. Şi m-a bătut şi ea pe mine. Pur şi simplu, aşa era relaţia noastră…”

Mike şi Robin s-au căsătorit în 1988, când ea n-avea mai mult de 23 de ani, iar el, 22. Actriţa era deja faimoasă, datorită rolului ei din serialul "Head of the Class", pe care l-a obţinut după ce decisese să renunţe la Harvard pentru a-şi începe cariera actoricească. Când l-a cunoscut pe fostul boxer, Givens avea deja casa ei şi o notorietate frumuşică. Faptul că el o numea “golancă falimentară” nu denotă decât caracterul lui problematic şi jignitor, nicidecum starea financiară reală a femeii.

Actriţa a recunoscut că fostul ei soţ a fost agresiv fizic cu ea de-a lungul mariajului lor. Mai mult, Robin a suferit şi din cauza abuzului emoţional la care o supunea “jumătatea” ei. Tyson era extrem de gelos şi o acuza pe Robin de infidelitate, că l-ar fi înşelat cu Brad Pitt, însă abuzul lui asupra ei nu s-a oprit nici măcăr post-divorţ.

Mike obişnuia s-o sune pe Givens şi s-o ameninţe că-i va face viaţa atât de grea, încât o va împinge spre sinucidere: “M-am decis să nu te omor. În schimb, o să-ţi fac viaţa un iad, astfel încât o să ajungi să-ţi tai singură venele şi să mori”.

Din fericire, actriţa a scăpat în viaţă din toată asocierea cu unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, dar şi unul dintre cei mai temuţi bărbaţi din showbizul american. În momentul de faţă, Robin îşi continuă cariera la Hollywood, iar Tyson se jură c-a lăsat în urma lui crizele de violenţă şi gelozie orbitoare. Şi totul datorită “ciupercilor magice”, după cum ne informează Reuters.

Mai mult, avocaţii campionului i-au transmis lui Givens că Mike îi urează acesteia succes în toate aspectele vieţii. Bine că a ales să-i transmită mesajul indirect, prin avocaţi, şi n-a considerat necesar să se mai apropie vreodată de ea, nu?

Foto - ShutterstockRecente

Printul Harry, Meghan Markle jpg
Art Safari Stars Edition JPG
Lionel Richie foto  Shutterstock jpg
sportivi de succes foto  Shutterstock jpg
familie jpg
Eddie Murphy foto  Instagram jpg
Ce l a ajutat pe Pierce Brosnan sa depaseasca pierderea primei sotii Sursa foto shutterstock 1093386590 jpg
De la debutul în seriale precum "Karaoğlan" și "Kampüsistan", până la primul său lungmetraj "Tunes from Spinach" în 2005, Urgancıoğlu a captivat publicul cu abilitățile sale actoricești remarcabile
Harry Potter jpg
Al Di Meola foto  Shutterstock jpg
Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg