„Am decis să nu te omor!” Abuzul fizic şi psihic la care şi-a supus Mike Tyson fosta soţie

1 fotojet jpg jpeg

Fostul campion sportiv a devenit o legendă datorită realizărilor sale din ringul de box, nu comportamentului pe care-l are în viaţa privată. Mike a muşcat o bucată din urechea lui Evander Holyfield în timpul unei încăierări, şi-a tatuat faţa şi a deţinut, la un moment dat, trei tigri. Un personaj excentric, fără doar şi poate, care a recurs la violenţă şi-n situaţiile domestice, din păcate.

Să luăm, de pildă, mariajul acestuia cu actriţa Robin Givens! Revista People a scris despre căsnicia de numai opt luni a celor două vedete, care s-a încheiat în divorţ şi-a lăsat cicatrici psihologice greu de vindecat pentru starul hollywoodian. Însuşi Tyson a descris relaţia lui cu Robin în cel mai grafic mod cu putinţă, atunci când a stat de vorbă cu Oprah: “Am bătut-o şi-nainte. Şi m-a bătut şi ea pe mine. Pur şi simplu, aşa era relaţia noastră…”

Mike şi Robin s-au căsătorit în 1988, când ea n-avea mai mult de 23 de ani, iar el, 22. Actriţa era deja faimoasă, datorită rolului ei din serialul "Head of the Class", pe care l-a obţinut după ce decisese să renunţe la Harvard pentru a-şi începe cariera actoricească. Când l-a cunoscut pe fostul boxer, Givens avea deja casa ei şi o notorietate frumuşică. Faptul că el o numea “golancă falimentară” nu denotă decât caracterul lui problematic şi jignitor, nicidecum starea financiară reală a femeii.

Actriţa a recunoscut că fostul ei soţ a fost agresiv fizic cu ea de-a lungul mariajului lor. Mai mult, Robin a suferit şi din cauza abuzului emoţional la care o supunea “jumătatea” ei. Tyson era extrem de gelos şi o acuza pe Robin de infidelitate, că l-ar fi înşelat cu Brad Pitt, însă abuzul lui asupra ei nu s-a oprit nici măcăr post-divorţ.

Mike obişnuia s-o sune pe Givens şi s-o ameninţe că-i va face viaţa atât de grea, încât o va împinge spre sinucidere: “M-am decis să nu te omor. În schimb, o să-ţi fac viaţa un iad, astfel încât o să ajungi să-ţi tai singură venele şi să mori”.

Din fericire, actriţa a scăpat în viaţă din toată asocierea cu unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, dar şi unul dintre cei mai temuţi bărbaţi din showbizul american. În momentul de faţă, Robin îşi continuă cariera la Hollywood, iar Tyson se jură c-a lăsat în urma lui crizele de violenţă şi gelozie orbitoare. Şi totul datorită “ciupercilor magice”, după cum ne informează Reuters.

Mai mult, avocaţii campionului i-au transmis lui Givens că Mike îi urează acesteia succes în toate aspectele vieţii. Bine că a ales să-i transmită mesajul indirect, prin avocaţi, şi n-a considerat necesar să se mai apropie vreodată de ea, nu?

Foto - Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg