Amy Winehouse, din nou la detox

1 48547 original jpg jpeg

La doar câteva luni după ce părea că Amy Winehouse a reuşit să învingă dependenţa de alcool şi droguri, ea s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare.

Amy Winehouse,care a cântat despre dependenţa ei de alcool în piesa „Rehab”,un mare hit al anului 2006,s-a internat în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra,deoarece vrea să-şi pună din nou ordine în viaţă.

Amy Winehouse a constituit încă de la începutul carierei unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Marea Britanie. Vocea ei excepţională,muzica unică,dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri,alcool,tendinţa de automutilare,anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare,iar în ultima vreme,părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală,după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009.

Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse este atât de talentată încât “vine de pe alta planetă”,susţinând că este onorat de faptul că artista britanică cântă pe albumul său de cover-uri intitulat  “Q:Soul Bossa Nostra”.

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse,intitulat “Back To Black”,lansat în 2006,a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg