„And Just Like That‟, o dezamăgire pentru fani? Cynthia Nixon le răspunde celor care o critică pe Miranda

4 shutterstock 2088541852 jpg jpeg

Miniseria „And Just Like That‟, noul „Sex And The City‟, a fost criticată de fani în mediul online. S-a spus că este prea deprimant şi că nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Ce spun actorii din film despre acest lucru? Cynthia Nixon, actriţa care o joacă pe Miranda, a răbufnit!

„And Just Like That‟ a fost aşteptat cu sufletul la gură de către fanii filmului „Sex And The City‟. Din păcate, miniseria i-a dezamăgit pe mulţi. Unii au spus că a fost nepotrivit ca imaginile cu Wille Garson, actorul care a murit în toamna anului trecut, să fie difuzate. Alţii că moartea lui Mr. Big în braţele lui Carrie le-a adus tristeţe, iar criticile nu se opresc aici.

Povestea personajului Miranda Hobbes a stârnit multe discuţii în mediul online, în special în rândul fanilor, care se opun naraţiunii. În primele două episoade din „And Just Like That‟, Miranda a devenit dependentă de alcool, a renunţat la meseria de avocat, iar căsnicia ei începuse să fie pusă sub semnul întrebării.

stanga
dreapta
2 cynthia nixon jpg jpeg
5 and just like that jpg jpeg

Cynthia Nixon spune că este „destul de conştientă‟ de criticile aduse personajului său din „And Just Like That‟. Ce spune actriţa?

Într-un interviu pentru „Vogue‟, Cynthia Nixon a spus că aceste critici aduse personajului Miranda reprezintă „o reacţie bizară‟. „În primul rând, eu cred că Miranda este curajoasă şi cred că ea merge înainte. Nu ştie exact unde se duce, dar ştie că trebuie să meargă undeva. Şi cred că asta a vrut mereu Miranda, nu?‟, a mărturisit actriţa.

„Miranda este foarte deşteaptă şi tenace. Este un suflet liber. Ea a renunţat la slujba ei foarte profitabilă din corporaţie ca să facă ceva în plus pentru viaţa ei. Ea este exemplul femeii care luptă pentru visurile, dar şi pentru slăbiciunile sale‟, a continuat Cynthia.

Până la finalul miniseriei, Miranda a ales, în cele din urmă, să îşi continue studiile de avocatură.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg