„And Just Like That‟, o dezamăgire pentru fani? Cynthia Nixon le răspunde celor care o critică pe Miranda

4 shutterstock 2088541852 jpg jpeg

Miniseria „And Just Like That‟, noul „Sex And The City‟, a fost criticată de fani în mediul online. S-a spus că este prea deprimant şi că nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Ce spun actorii din film despre acest lucru? Cynthia Nixon, actriţa care o joacă pe Miranda, a răbufnit!

„And Just Like That‟ a fost aşteptat cu sufletul la gură de către fanii filmului „Sex And The City‟. Din păcate, miniseria i-a dezamăgit pe mulţi. Unii au spus că a fost nepotrivit ca imaginile cu Wille Garson, actorul care a murit în toamna anului trecut, să fie difuzate. Alţii că moartea lui Mr. Big în braţele lui Carrie le-a adus tristeţe, iar criticile nu se opresc aici.

Povestea personajului Miranda Hobbes a stârnit multe discuţii în mediul online, în special în rândul fanilor, care se opun naraţiunii. În primele două episoade din „And Just Like That‟, Miranda a devenit dependentă de alcool, a renunţat la meseria de avocat, iar căsnicia ei începuse să fie pusă sub semnul întrebării.

Cynthia Nixon spune că este „destul de conştientă‟ de criticile aduse personajului său din „And Just Like That‟. Ce spune actriţa?

Într-un interviu pentru „Vogue‟, Cynthia Nixon a spus că aceste critici aduse personajului Miranda reprezintă „o reacţie bizară‟. „În primul rând, eu cred că Miranda este curajoasă şi cred că ea merge înainte. Nu ştie exact unde se duce, dar ştie că trebuie să meargă undeva. Şi cred că asta a vrut mereu Miranda, nu?‟, a mărturisit actriţa.

„Miranda este foarte deşteaptă şi tenace. Este un suflet liber. Ea a renunţat la slujba ei foarte profitabilă din corporaţie ca să facă ceva în plus pentru viaţa ei. Ea este exemplul femeii care luptă pentru visurile, dar şi pentru slăbiciunile sale‟, a continuat Cynthia.

Până la finalul miniseriei, Miranda a ales, în cele din urmă, să îşi continue studiile de avocatură.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg