Andra si Catalin: 2 parinti nerabdatori

1 48251 original jpg jpeg

La numai 24 de ani, Andra va deveni în curând mămică. Emoţionată, ne povesteşte cum a decurs sarcina, ce pregătiri face pentru naşterea băiatului ei şi cum este Cătălin în ipostaza de viitor tătic.

Eşti pregătită pentru rolul de mamă?

Mă simt pregătită,deşi multă lume spune că sunt cam tânără,pentru vremurile astea când femeile amână sarcina foarte mult. Cred că ţine mult de copilăria fericită pe care am avut-o alături de fraţii şi de surorile mele.

Este şi motivul pentru care ne dorim doi sau trei copii,dacă Dumnezeu va vrea şi El acelaşi lucru. La începutul verii,când am avut primele semne că se petrec schimbări în starea mea generală,am făcut un test de sarcină şi a ieşit pozitiv. Lui Cătălin i s-a părut o coincidenţă divină că,la puţin timp după ce am decis să avem un copil,chiar s-a întâmplat!

A fost ceva greu de suportat în cele şapte luni?

Sigur că se mai schimbă anumite lucruri-rezist mai puţin la efortul fizic prelungit,câteodată am dureri de spate-dar în general am o stare foarte bună. Fac parte din categoria graviduţelor norocoase.Ţi-e teamă de momentul naşterii?

Nu ştiu dacă-i curaj sau doar inocenţă,fiind prima sarcină,dar nu mi-e teamă deloc! Am încredere în medicul meu şi sunt optimistă. Aştept naşterea ca pe un miracol,nu ca pe o încercare grea. Ştiu că sună naiv şi poate femeile care au trecut deja prin naşteri vor zâmbi îngăduitoare,dar cel puţin acum,cât n-am trecut prin aşa ceva,aştept cu emoţie plăcută naşterea.

Ai reuşit să te împaci cu un ritm de viaţă mai lent?

Da. Am tot mai puţine concerte pe măsură ce sarcina avansează. Mai mult preventiv,pentru că eu încă mă simt bine pe scenă. Dar nu vreau să risc nimic. Degeaba n-am stat. M-am implicat în emisiunea „Românii au talent”,am făcut şi câteva înregistrări în studio.