Andreea Antonescu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre tatăl mort: "E regretul vieţii mele"

2 andreea antonescu1 jpg jpeg

Andreea Antonescu este una dintre figurile emblematice ale muzicii româneşti, asta pentru că în anii 90 făcea furori cu trupa Andre, alături de colega sa de scenă, Andreea Bălan. Deşi nu s-a lăsat complet de muzică, Andreea Antonescu şi-a îndreptat atenţia şi către alte aspecte, precum viaţa personală. Are o fiică şi recent a divorţat.

Într-un interviu acordat unui post tv, Andreea Antonescu a vorbit deschis despre felul său de a fi, despre ce a însemnat celebritatea în adolescenţă, dar şi de marele regret al vieţii sale, faptul că era certată cu tatăl său când acesta a murit.

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

stanga
dreapta
2 andre1 jpg jpeg
3 andreea antonescu familie jpg jpeg
5 andreea antonescu fiica sianna jpg jpeg
1 andreea antonescu sianna fetita jpg jpeg
6 andreea antonescu jpg jpeg
7 andreea antonescu jpg jpeg

Întrebată ce nu face niciodată Andreea Antonescu, vedeta a dat un răspuns neaşteptat: "Nu mănânc îngheţată! Aproape niciodată... Am ani de zile când nu mănânc îngheţată. Poate a fost o chestie de autoprotecţie, să am grijă de gâtul meu. Am realizat că îngheţata îmi face rău, eu fiind şi o fire bolnăvicioasă de mică. Nu prea mănânc nici fructe, pentru că am avut probleme cu stomacul – am avut început de ulcer şi am eliminat ce îmi face rău. Şi mai e ceva ce nu ştie lumea: nu-mi place să dorm singură", a spus artista. 

Andreea a vorbit şi despre tatăl său, cel care o mare parte din viaţa de adolescentă, în trupa Andre, i-a fost impresat, alături de părintele Andreei Bălan.  "Cu siguranţă, eroul vieţii mele va rămâne tatăl meu şi chiar îmi pare rău că nu am apucat să îi spun asta şi ăsta este regretul vieţii mele. Iar eroina mea este mama", a mai spus Andreea Antonescu, care n-a omis-o nici pe fiica sa.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

"Alt lucru pe care îmi doresc să îl fac, trecând peste carieră, ar fi să mă ţină Dumnezeu cu mintea aşa cum sunt acum, şi să reuşesc să fiu cea mai bună prietenă a Sienei, fetiţa mea", a mai declarat artista. Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg