Andreea Antonescu, dezvăluiri despre bătălile pe care le primea în perioada Andre

1 trupa andre jpg jpeg

Spre finalul anilor ’90, România cunoştea pentru prima dată distracţia prin muzică. După slagărele şi artiştii consacraţi, au început să apară artiştii tineri, iar primele trupe au fost Genius, 3 Sud Est şi Andre, poate mai mai populară formaţie la acea vreme.

Compusă din Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, trupa Andre făcea furori cu melodii precum “Liberă la mare” sau “Prima iubire”. Fetele, care la acea vreme aveau 13 – 14 ani, mergeau la concerte, în turnee şi umpleau săli ale Caselor de Cultură şi teatrelor de vară de pe litoral.

Citeşte şi: Nicoleta Nucă se pregăteşte de nuntă: “Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general”

În 2019, trupa Andre s-a reunit, ambele artiste rămânând în breaslă cu cariere solo de succes. În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Andreea Antonescu a dezvăluit amănunte nespuse din perioada cea mai strălucitoare a carierei sale muzicale.

"Tatăl meu a murit în urmă cu 18 ani şi nu mi s-ar părea corect, frumos din partea mea să aduc nişte acuze. Aşa a fost generaţia noastră, aşa au fost părinţii noştri. Ştiu clar că tatăl meu şi-a dorit mult să mă transforme într-un om integru, am crescut cu zicala în viaţa e cel mai greu să fii om, încearcă să ajungi acolo. N-am putut niciodată să dezbat acest subiect. Eu am avut o relaţie foarte frumoasă cu tata, eram dependentă de el. Acum că nu mai este lângă mine ştiu că n-am apucat să îi spun cât de important este pentru mine", a declarat Andreea Antonescu. 

Citeşte şi: What’s Up s-a dat de gol?! De ce a divorţat de Simina

"Tata a murit când eu dădeam BAC-ul. Îmi spunea că îşi doreşte să ajung la 30 de ani şi să îi mulţumesc pentru omul care am devenit, chiar dacă atunci eram poate supărată pe el pentru anumite gesturi.", a mai declarat Andreea Antonescu, in interviul dat.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg