Andreea Antonescu, dezvăluiri despre bătălile pe care le primea în perioada Andre

1 trupa andre jpg jpeg

Spre finalul anilor ’90, România cunoştea pentru prima dată distracţia prin muzică. După slagărele şi artiştii consacraţi, au început să apară artiştii tineri, iar primele trupe au fost Genius, 3 Sud Est şi Andre, poate mai mai populară formaţie la acea vreme.

Compusă din Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, trupa Andre făcea furori cu melodii precum “Liberă la mare” sau “Prima iubire”. Fetele, care la acea vreme aveau 13 – 14 ani, mergeau la concerte, în turnee şi umpleau săli ale Caselor de Cultură şi teatrelor de vară de pe litoral.

Citeşte şi: Nicoleta Nucă se pregăteşte de nuntă: “Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general”

În 2019, trupa Andre s-a reunit, ambele artiste rămânând în breaslă cu cariere solo de succes. În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Andreea Antonescu a dezvăluit amănunte nespuse din perioada cea mai strălucitoare a carierei sale muzicale.

"Tatăl meu a murit în urmă cu 18 ani şi nu mi s-ar părea corect, frumos din partea mea să aduc nişte acuze. Aşa a fost generaţia noastră, aşa au fost părinţii noştri. Ştiu clar că tatăl meu şi-a dorit mult să mă transforme într-un om integru, am crescut cu zicala în viaţa e cel mai greu să fii om, încearcă să ajungi acolo. N-am putut niciodată să dezbat acest subiect. Eu am avut o relaţie foarte frumoasă cu tata, eram dependentă de el. Acum că nu mai este lângă mine ştiu că n-am apucat să îi spun cât de important este pentru mine", a declarat Andreea Antonescu. 

Citeşte şi: What’s Up s-a dat de gol?! De ce a divorţat de Simina

"Tata a murit când eu dădeam BAC-ul. Îmi spunea că îşi doreşte să ajung la 30 de ani şi să îi mulţumesc pentru omul care am devenit, chiar dacă atunci eram poate supărată pe el pentru anumite gesturi.", a mai declarat Andreea Antonescu, in interviul dat.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg