Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

6 andreea balan george burcea2 jpg jpeg

Andreea Bălan şi George Burcea nu mai formează un cuplu. Informaţia a fost confirmată de un apropiat al celor doi, care susţine că divorţul este iminent şi că nu mai este cale de împăcare. Deşi George nu s-a mutat oficial din casa în care a locuit cu Andreea şi cele două fetiţe, acesta nu mai stă acolo.

Sursa apropiată Andreei Bălan a povestit că vedeta suferă şi nu înţelege ce s-a întâmplat între ei. Mai mult, Andreea s-a lovit în repetate rânduri de refuzul soţului său de a discuta. 

„Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, îşi ia haine, şi pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl reţină, să discute. Atunci el reacţionează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, şi pleacă. Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetiţe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită”, a declarat o persoană pentru wowbiz.ro.

stanga
dreapta
7 andreea balan jpg jpeg
1 andreea balan si geaorge burcea 6 1200x1200 jpg jpeg
8 andreea balan si george burcea 7 jpg jpeg
4 andreea balan pentru o nunta 1 jpg jpeg
5 andreeabalan jpg jpeg

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Andreea Bălan este distrusă şi nu întelege comportamentul soţului său, George Burcea

Aceeaşi sursă afirmă că George Burcea nu conteneşte în a ridica tonul la soţia sa, ori de câte ori aceasta i-ar fi cerut să stea de vorbă. 

„Andreea nu înţelege de ce el se comportă aşa cu ea, cu soţia lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenţei domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuţiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violenţă…”, a mai spus respectiva persoană.

Prima reacţie a lui George Burcea: "Întrebaţi-o pe ea dacă vom ajunge la divorţ"

„Nu mai pot comunica aşa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înţelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl şi înţelege, ştie că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depăşească situaţia”, a mai declarat respectiva persoană.Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg