Andreea Bănică şi Adrian Sina lansează piesa "Flori de busuioc"

1 68779 original jpg jpeg

Energie cât curprinde şi o invitaţie la dans, bucurie, printre flori, într-o primăvară plină de culoare. Andreea Bănică şi Adrian Sina lansează prima piesă în colaborare: "Flori de busuioc", un tonic pentru trup şi suflet.

"A venit momentul să lansez o piesă alături de bunul meu prieten, Adi Sina! Povestea acestei melodii, oarecum altfel, este simplă. Într-o zi m-am dus la Adrian în studio, unde lucrăm împreună pentru un EP internaţional. Foarte scurt şi direct, Adi mi-a spus: 'Măi Andreea am o piesă frumoasă care surprinzător pentru această perioada nu este baladă. Tu eşti preferata mea să cântăm împreună această piesă, pentru că poţi transmite bucurie atunci când cânţi'. M-a motivat cu aceste simple cuvinte pentru că mereu am crezut că menirea mea pe acest pământ este să fac oamenii fericiţi. 

"Flori de busuioc' este o piesă pozitivă,despre încărcătura clipelor în care iubirea este pe primul plan,iubirea faţă de cei apropiaţi,faţă de natură,faţă de tot ceea ce ne înconjoară. Lucrurile simple sunt întotdeauna printre noi şi nu trebuie decât să ne bucurăm de ele. Vă invit la cel mai frumos dans,dansul prieteniei şi al fericirii", mărturiseşte Andreea. 

Piesa "Flori de busuioc" este compusă de către Adrian Sina şi Andrei Vitan şi este o poveste despre flirt şi joacă, despre primii fiori ai dragostei, despre clipele în care amândoi stau sub clar de lună şi visează, o piesă despre emoţii, inocenţă, fluturi în stomac, declaraţii sincere, despre primele jurăminte. Poezia vizuală care însoţeşte piesa este realizată de către Codrin Roibu (Neverland Place). 

Chiar dacă melodia "Flori de busuioc" este primul lor featuring, Andreea şi Adrian au colaborat pentru hitul "Love in Brasil". Adrian este compozitorul hitului pe care Andreea l-a lansat în urmă cu câţiva ani şi care are, în prezent, peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Ascultă noua piesă aici:Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg