Andreea Esca, despre retragerea din televiziune. A anunţat când se va pensiona

7 andreea esca jpg jpeg

Andreea Esca a declarat că şi-ar dori să renunţe la televiziune cam în 15 ani, în cadrul unui eveniment de tehnologie.

Prezentă la iCEE.fest 2019 : Upgrade 100, îndrăgita vedetă ProTV a vrut să ştie de la specialistul Salim Ismail, co-fondator al Singularity University - comunitate globală de inovaţi, dacă televiziunea clasică mai are un viitor, pentru că şi-ar dori să iasă la pensie cam în 15 ani. 

"Ce se întâmplă cu televiziunea pentru că aş vrea să ies la pensie din televiziune cam în 15 ani?”, a întrebat Andreea Esca.

"Totul se cam transformă în Instagram TV şi se va face trecerea”, a răspuns co-fondatorul renumitului centru internaţional, care se ocupă cu prevenirea provocărilor aduse de inovaţie.

De asemenea, Andreea Esca a vorbit despre activitatea sa, arătând că este un jurnalist clasic:  "Fac acelaşi lucru de 30 ani".

"Când totul trece pe online şi digital, eu mai tipăresc o revistă,” a spus Andreea Esca.

 

Andreea Esca, cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România

Debutul ei a avut loc în ianuarie 1992, când, la sfatul unui prieten, s-a prezentat la interviul pentru postul de prezentator de ştiri al postului SOTI, un moment despre care Andreea Esca spune că a avut noroc. 

andreea esca tanara jpg jpeg

"Am avut noroc. Când am început în televiziune, nu exista nimic. Acum, într-adevăr, este mult mai greu. Când m-am angajat la SOTI, mi-au dat un ziar “ia şi tu şi citeşte ceva de aici”. După care mi-au zis “nu vrei să rămâi să prezinţi şi jurnalul diseară? Cred că unul dintre principalele mele atuuri a fost că eram îmbrăcată ca o babă. În ziua aceea am zis să îmi iau un sacou. Or fi zis că sunt mai serioasă când m-au văzut aşa. Aveam 19 ani jumate când m-am angajat la SOTI", a dezvăluit aceasta la Serile FJSC.

Prezentatoarea şi-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. În ceea ce priveşte activitatea sa la PRO TV, Andreea Esca este pe sticlă de cand postul tv a început să emită, pe data de 1 decembrie 1995. Aprezentat, constant, Ştirile ProTV de la ora 19.00, de la înfiinţarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă, fiind cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România.

Sursă: evz.roRecente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png