Andreea Esca, fotografiată la plajă. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie

Andreea Esca, fotografiată la plajă Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie jpeg

Andreea Esca a fost surprinsă la plajă alături de familia ei. Spre deosebire de alte vedete, prezentatoarea Ştirilor Pro TV şi-a păstrat naturaleţea şi nu s-a sfiit nicio clipă să-şi arate trupul.

Andreea Esca a fost surprinsă pe o plajă din Mamaia împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, fiica lor, Alexia, şi de iubitul acesteia, Mario Fresh. Seara s-au distrat la festivalul Neversea, iar ziua s-au relaxat pe plajă.

Îndrăgita prezentatoare, în vârstă de 46 de ani, a ales un costum de baie negru, simplu şi avea părul prins, ochelari mari, cercei lungi.

Vezi mai multe fotografii pe click.ro

Cum se menţine în formă? Vedeta a mărturisit că nu urmează o dietă anume, ci un stil alimentar pe care şi l-a impus singură. În urmă cu câţiva ani, avea 64 de kg la o înălţime de 162 de cm. Atunci a decis că e timpul să facă nişte schimbări.

Dieta urmată de Andreea Esca presupune eliminarea carbohidraţilor din organism. Pe scurt, tot ce e produs din făină e interzis. De la pâine, la covrigei, sticksuri şi multe alte produse cu un conţinut ridicat de carbohidraţi.

Citeşte mai mult despre cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme

Prezentatoarea şi-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. Andreea Esca a prezentat, constant, Ştirile ProTV de la ora 19.00, de la înfiinţarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă, fiind cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România.

 Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram din anul 2000 şi au împreună doi copii. Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg