Andreea Mantea: „Emisiunile de dating mi se potrivesc mănuşă“

După experienţa show-ului „Puterea dragostei“, pentru care era nevoită să facă naveta între Bucureşti şi Istanbul, Andreea Mantea şi-a dorit să-i fie mai mult timp aproape fiului său, David (6), filmând, pe durata pandemiei, două emisiuni mai „pe lângă casă“: reality show-ul „Trăiri alături de Andreea Mantea“ şi „O nouă şansă“, după un format turcesc.

Andreea Mantea 1 jpg

De curând, a devenit gazda mai mult decât potrivită a unei noi emisiuni matrimoniale. Emoţionată de faptul că producţia a ridicat o vilă de la zero pentru „Casa iubirii“, vedeta Kanal D a îndrăgit din prima clipă noul său rol, în cadrul unui format care o face să se simtă… ca acasă.

Ai revenit la un format de suflet, matrimonial, „Casa iubirii“. Ți se pare cel mai potrivit structurii tale?

Nu mă văd făcând altceva, să prezint alt format. Este adevărat că, de-a lungul timpului am prezentat multe emisiuni, însă recunosc că emisiunile de dating mi se potrivesc mănuşă. Sunt fericită că fac parte din proiectul „Casa iubirii“, că pot fi martor la cum înfloreşte dragostea între concurenţii de la „Casa iubirii“.

Am văzut cât de emoționată ai fost când ai pășit în noua casă. Ce-ți place cel mai mult la noua emisiune?

Sunt surprinsă de sinceritatea concurenţilor, de dorinţa lor de-a se îndrăgosti, de energia casei. Îmi place echipa cu care lucrez, toata lumea are acelaşi ţel, ca dragostea, acest sentiment atât de preţios, să pună stăpânire pe „Casa iubirii“.

Citește și Ce viață modestă duce Isabella Cruise, fiica lui Tom Cruise și Nicole Kidman!

Pentru noul tău rol, ai slăbit peste 10 kilograme. Cum împaci dieta cu poftele tale proverbiale?

Da, este adevărat, am slăbit 10 kilograme, mi-am dorit să ajung în forma mea fizică cea mai bună. Nu se împacă deloc dieta cu poftele culinare, se ceartă, dar fac faţă cu brio tentaţiilor. Pe lângă asta, fac şi mult sport, fie la sala de fitness, fie sport prin dans, acasă – de cele mai multe ori, împreună cu fiul meu, David. Pofta de dulce mi-o inhib cu batoane proteice. Dar dacă renunţi la dulciuri încet, încet, până la urmă reuşeşti să nu mai pofteşti atât de tare la astfel de tentaţii.

Ultima dată când ai filmat pentru un show matrimonial, făceai naveta. Ți-e dor de Turcia? Ai stat acolo 1 an și 8 luni...

Îmi este foarte dor de Istanbul. Am nişte locuri speciale şi mă pregătesc să mă duc, în câteva ore sunt acolo, cu maşina ajung imediat, e ca şi cum aş face un drum Bucureşti-Cluj. Mi-aş dori să îl revăd, ca turist. Clar, de-abia aştept să revăd Bosforul.

Vezi și Vedetele care s-au întors la școală după ce au devenit faimoase

În ce condiții ai mai filma „în deplasare“?

Nu ştiu, momentan mă bucur de această nouă experienţă. „Casa iubirii“ este în România, ne bucurăm de fiecare zi de filmare, văd cum sub ochii mei dragostea îşi face prezenţa, iar concurenţii sunt atât de frumoşi, de sinceri, de dornici de a-şi găsi sufletul pereche.

Cât de mult e conectat fiul tău, David, la viața ta profesională?

image

Este obişnuit cu tot ceea ce înseamnă viaţa mea profesională, el aşa s-a născut, adică nu mă ştie altfel. După şcoală, vine pe platouri şi de aici mergem acasă, după filmări. Se uită din Regie la cum şi ce filmăm, este obişnuit cu aceasta lume a televiziunii.

Realizează celebritatea ta?

image

Da, nu cred că ar putea altfel. Este obişnuit, spre exemplu, când mergem pe stradă şi mă opreşte cineva care îmi spune că mă admiră sau mă roagă să facem o fotografie, este ceva normal pentru el. Nu i se pare nimic nelalocul lui.

Cum e David la aproape şapte ani?

image

Mă surprinde maturitatea lui. Este atât de atent la tot ceea ce se întâmplă! În acelaşi timp, este şi sensibil, dar şi pragmatic. Vom vedea ce şi cum se va dezvolta pe viitor. Cert este că eu îi voi fi alături, la fiecare pas.

Te poate interesa și Ei nu pun gura pe alcool! Vedete care nu beau niciodată

Ce vezi din tine în el, ca trăsături, ca fire, ca preferințe?

image

Totul! A moştenit totul de la mine, atât ca fizic, cât şi în ceea ce priveşte caracterul. Este unu la unu cu mine.

Cât de provocator e să fii mamă singură?

image

Orice mamă care ajunge să fie singură nu cred că vede această situaţie ca pe o provocare. Orice mamă e mamă; că e singură, că are soţ sau nu, se poate descurca. Nu e nimic provocator în a fi mamă, fie că eşti singură sau nu, tot te chinuieşti, ai aceleaşi atribuţii. Poate e un pic mai greu ca mamă singură, în anumite situaţii, dar e mult spus provocator. Am senzaţia că e la fel. Interesul tău şi implicarea ta sunt aceeleaşi, doar că la dublu.

Îți mai dai voie să iubești sau ți-e teamă să nu suferi din nou?

Iubirea nu te întreabă când vine. Nu îmi este teamă de iubire, de suferinţă. Cei care nu pot simţi iubirea sunt nişte oameni săraci.

Este noua emisiune și un soi de terapie pentru tine? (prin prisma consilierii pe care o oferi concurenților)

image

Este un fel de terapie, pentru că văd lucruri frumoase, cum se înfiripă iubirea între concurenţi.

Tu n-ai fost niciodată mireasă, dar ai prezentat două emisiuni cu nunţi, „Nuntă cu surprize“ şi „Se strigă darul“. Te vezi mireasă?

image

Dacă nu am făcut acest pas până acum, nu ştiu dacă se va mai întâmpla.

@arhivă



Recente

Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg