Ce viață modestă duce Isabella Cruise, fiica lui Tom Cruise și Nicole Kidman!

De cele mai multe ori, pentru a obține notoritetate, copiii vedetelor profită de numele celebru al părinților. Nu și Isabella Cruise, fiica adoptivă a lui Tom Cruise și Nicole Kidman. La aproape 30 de ani, Isabella preferă să stea departe de celebritate, dar și de banii părinților săi. Iată cum arată, dar și cu ce se ocupă! 

image

Tom Cruise și Nicole Kidman au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din anii ’90. În timpul căsniciei de 11 ani, ambii și-au dorit copii. Fiindcă nu au reușit că aibă moștenitori pe cale naturală, ei au adoptat o fată și un băiat, pe Isabella Kidman Cruise (29 de ani) și pe Connor Cruise (27 de ani). În contradicție cu părinții, care sunt mereu în atenția publicului, copiii celor două vedete încercă să își țină viața cât mai departe de ochii presei. În ciuda acestui aspect, mai multe informații au ieșit la iveală despre Isabella Cruise, fiica cea mare a lui Tom Cruise. 

Citește și: De ce nu vorbește Nicole Kidman niciodată despre Tom Cruise, deși a fost măritată cu el 11 ani 

Refuză viața de lux

Isabella Cruise, de profesie make-up artist, preferă deliciile Londrei decât viața din Los Angeles, care, probabil, ar fi făcut-o celebră. Ea s-a mutat împreună cu soțul său, în Croydon, un orășel situat la 15 km de Londra, loc în care duce o viață liniștită. Fire independentă, Isabella a refuzat oferta tatălui său de a locui în penthouse-ul său, în valoare de 342.000 de lire, informează „Mirror‟. Totul pentru a fi mai aproape de părinții soțului său, pe nume Max. Proprietatea se află într-o zonă exclusivistă, are o piscină interioară și multe alte caracteristici de lux, însă Isabella nu a fost atrasă să locuiască în această casă. Ea locuiește, în prezent, într-un apartament cu trei camere, din Croydon. „Nu am cunoscut-o. Nu țin pasul cu celebritățile‟, a spus o vecină, pentru „The Sun‟, în anul 2017.

Vezi și: Gestul impresionant pe care l-a făcut Nicole Kidman la 17 ani. Voia să-și ajute mama diagnosticată cu cancer

image

Tom Cruise și Nicole Kidman nu au participat la nunta Isabellei 

Inclusiv nunta Isabellei cu Max, din septembrie 2015, a fost foarte discretă. Ceremonia celor doi a fost una restrânsă, iar părinții celebri ai miresei au lipsit de la petrecere. Se spune că atât Nicole, cât și Tom nu au putut participa din cauza angajamentelor de la serviciu. De asemenea, Isabella este adepta religiei urmare de tatăl ei, Scientologia, o mișcare religioasă controversată care se bazează pe credința că fiecare om este un spirit extraterestru. 

image

(Isabella Cruise, fiica adoptivă a lui Tom Cruise și Nicole Kidman) 

Deține o reptilă

Isabella nu are copii, dar este o iubitoare de animale. Ea deține în apartamentul său o reptilă: „Au o reptilă. Asta știe oricine. Ea este foarte misterioasă. Presupun că a decis să trăiască în afara reflectoarelor. Nu știu de ce a ales Croydon. Săracul copil…‟, a declarat vecina sa. 

În plus, pe contul său de Instagram, Isabella promovează diverse modele artistice, pe care le vinde în ediție limitată. 

image

(Una dintre lucrările artistice ale Isabellei Cruise) 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest, Instagram - @bellakidmancruise Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg