Vedetele care s-au întors la școală după ce au devenit faimoase

De cele mai multe ori, celebritatea vine la pachet cu multe sacrificii, iar unele vedete o știu cel mai bine. Multe nume mari au renunțat la studii pentru a se dedica întru totul carierei, însă au revenit în băncile școlii când nimeni nu se aștepta. Iată câteva exemple! 

image

Diplomele și certificările obținute în timpul studiilor te pot ajuta din mai multe puncte de vedere, inclusiv în câștigul financiar. Însă în cazul acestor vedete, câștigul financiar nu a fost un stimulent, ci mai degrabă, ele s-au întors la studii din dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri.

Michael Jordan, licențiat în geografie

Înainte să fie recrutat în echipa de baschet „Chicago Bulls‟, în anul 1984, Michael Jordan studia la Universitatea din Carolina de Nord. În ciuda succesului enorm pe care l-a avut în baschet, el s-a întors la studii, pentru a-și da licența în geografie. 

Kim Kardashian, pasionată de drept

Protagonista serialului „Keeping Up with the Kardashians‟ îi calcă pe urmele regretatului său tată, avocatul Robert Kardashian, fiind pasionată de Drept. Ceea ce mulți nu știu este că vedeta Kim Kardashian s-a înscris la Baroul din California, târziu, în anul 2019, fără să aibă BAC-ul luat. 

Citește și: Kim Kardashian a devenit miliardară. Din ce a făcut bani vedeta americană

Studiile i-au dat bătăi de cap vedetei, deoarece ea a picat mai multe examene, după cum declara în serialul tău: „Mă simt dezamăgită, dar știu că nu trebuie să mă stresez din cauza asta…‟, declara ea. 

Natalie Portman a studiat psihologia

În anul 1999, pe când avea 18 ani, actrița Natalie Portman s-a înscris la Universitatea Harvard, pentru a studia psihologia. Ea era deja celebră când a luat această decizie importantă: „Nu-mi pasă facă facultatea îmi va distruge cariera… Prefer să fiu mai inteligentă decât un star de cinema‟, declara Natalie, pe atunci. 

Mary Kate și Ashley Olsen au renunțat la facultate

Pentru că surorile Olsen au devenit celebre de la vârste fragede, ele au luat decizia să renunțe, pentru o perioadă, la școală. Au muncit din greu, iar ulterior s-au gândit să se întoarcă la studii. Așadar, s-au înscris la Universitatea din New York, dar au renunțat din nou la studii. Datorită propriilor afaceri, acum fac parte din categoria celor mai bogate femei. 

Vezi și: Unora nu le priește succesul la Hollywood. Ce i-a făcut pe actorii copii celebri din anii '90 să renunțe la o carieră promițătoare 

Ashley Judd, o vedetă extrem de ambițioasă 

A durat 17 ani, însă Ashley Judd a absolvit, în anul 2007, Universitatea din Kentuchy. Judd renunțase la studii chiar înainte de a-și definitiva examenul final, pentru a urma o carieră în actorie. Ulterior, în anul 2016, actrița din „High Crimes‟ s-a înscris și la doctorat. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg