Vedetele care s-au întors la școală după ce au devenit faimoase

De cele mai multe ori, celebritatea vine la pachet cu multe sacrificii, iar unele vedete o știu cel mai bine. Multe nume mari au renunțat la studii pentru a se dedica întru totul carierei, însă au revenit în băncile școlii când nimeni nu se aștepta. Iată câteva exemple! 

image

Diplomele și certificările obținute în timpul studiilor te pot ajuta din mai multe puncte de vedere, inclusiv în câștigul financiar. Însă în cazul acestor vedete, câștigul financiar nu a fost un stimulent, ci mai degrabă, ele s-au întors la studii din dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri.

Michael Jordan, licențiat în geografie

Înainte să fie recrutat în echipa de baschet „Chicago Bulls‟, în anul 1984, Michael Jordan studia la Universitatea din Carolina de Nord. În ciuda succesului enorm pe care l-a avut în baschet, el s-a întors la studii, pentru a-și da licența în geografie. 

Kim Kardashian, pasionată de drept

Protagonista serialului „Keeping Up with the Kardashians‟ îi calcă pe urmele regretatului său tată, avocatul Robert Kardashian, fiind pasionată de Drept. Ceea ce mulți nu știu este că vedeta Kim Kardashian s-a înscris la Baroul din California, târziu, în anul 2019, fără să aibă BAC-ul luat. 

Citește și: Kim Kardashian a devenit miliardară. Din ce a făcut bani vedeta americană

Studiile i-au dat bătăi de cap vedetei, deoarece ea a picat mai multe examene, după cum declara în serialul tău: „Mă simt dezamăgită, dar știu că nu trebuie să mă stresez din cauza asta…‟, declara ea. 

Natalie Portman a studiat psihologia

În anul 1999, pe când avea 18 ani, actrița Natalie Portman s-a înscris la Universitatea Harvard, pentru a studia psihologia. Ea era deja celebră când a luat această decizie importantă: „Nu-mi pasă facă facultatea îmi va distruge cariera… Prefer să fiu mai inteligentă decât un star de cinema‟, declara Natalie, pe atunci. 

Mary Kate și Ashley Olsen au renunțat la facultate

Pentru că surorile Olsen au devenit celebre de la vârste fragede, ele au luat decizia să renunțe, pentru o perioadă, la școală. Au muncit din greu, iar ulterior s-au gândit să se întoarcă la studii. Așadar, s-au înscris la Universitatea din New York, dar au renunțat din nou la studii. Datorită propriilor afaceri, acum fac parte din categoria celor mai bogate femei. 

Vezi și: Unora nu le priește succesul la Hollywood. Ce i-a făcut pe actorii copii celebri din anii '90 să renunțe la o carieră promițătoare 

Ashley Judd, o vedetă extrem de ambițioasă 

A durat 17 ani, însă Ashley Judd a absolvit, în anul 2007, Universitatea din Kentuchy. Judd renunțase la studii chiar înainte de a-și definitiva examenul final, pentru a urma o carieră în actorie. Ulterior, în anul 2016, actrița din „High Crimes‟ s-a înscris și la doctorat. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg