Andreea Marin şi primul divorţ. Vedeta a fost devastată

Andreea Marin şi primul divorţ  Vedeta a fost devastată jpeg

La primul ei mariaj, vedeta avea 21 de ani. Era decisă să îşi întemeieze o familie. Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă în 1995. Mariajul lor a durat doar 3 ani, după care au divorţat. Andreea Marin şi primul divorţ - o experienţă care a durut-o profund.

Andreea Marin şi primul divorţ

Femeia puternică pe care o vedem azi a fost o tânără devastată. Andreea Marin a suferit după primul divorţ. Vedeta avea 24 de ani când a divorţat de primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă. Clipele au fost cumplite deoarece Andreea Marin îşi pierduse şi mama, de tânără, şi nu avea un sfetnic bun.

primul sot al andreei marin jpg jpeg

„Unul din cele mai dificile momente din viaţă ei a fost despărţirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbuşise. Brusc, viaţa părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtăşea satisfacţiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depăşească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viaţă', mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Enrique Iglesias vine la Cluj, în octombrie VIDEO

Andreea Marin şi Ştefan Bănică JR., nuntă în 2006

După suferinţa îndurată lăsată de pierderea mamei şi primul divort, Andreea Marin şi-a revenit. A prins drag la public şi cariera ei era înfloritoare. S-a îndrăgostit de cântăreţul Ştefan Bănică Jr. cu care a făcut şi o fată, Violeta.

5 andreea marin si stefan banica jr nunta in 2006 jpg jpeg

Andreea Marin şi Ştefan Bănică JR. au făcut nunta în 2006. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 7 ani. Dar, din cauza infidelităţii artistului, care a fost surprinss alături de Lavinia Pîrva, actuala lui soţie, cuplul Marin-Bănică s-a destrămat.

Andreea Marin şi Tuncay, nuntă în 2013

La scurt timp de la divorţul de Ştefan Bănică Jr., în 2013, l-a cunoscut pe medicul turc Tuncay Öztürk. Cei doi s-au îndrăgostit şi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. El s-a mutat în România, de dragul ei, şi Andreea Marin l-a ajutat în afaceri.

andreea marin si tuncay nunta in 2013 jpg jpeg

Cei doi au fost fericiţi o scurtă perioadă de timp. S-au căsătorit în 2014, dar au divorţat la 11 luni de la mariaj. După acest al treilea divorţt, Andreea Marin a slăbit şi a întinerit vizibil. La colţul opus, Tuncay Öztürk a rămas fără clienţi şi afacerea lui nu mai este un succes.

Citeşte şi: Dana Rogoz şi abdomenul ei plat, un secret care s-a aflat!

”Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Şi atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătate.  Nu am vreo reţinere în a rezolva prin divorţ o situaţie dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie”, a declarat ea pe vremea aceea.

În prezent, Andreea Marin are un iubit. Aceasta trăieşte o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 34 de ani. Este consulul României în Libia. Cei doi s-au mutat recent împreună, în Bucureşti, după ce au avut o relaţie la distanţă. Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu şi-au consumat o bună parte din relaţie la distanţă şi întâlnindu-se la jumătatea drumului, în diverse mici vacanţe. Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg