Angajații lui Kim Kardashian se asortează cu decorul casei! „Au uniforme!”

Vedeta de reality show are câteva reguli de la care nu se abate în casa ei de 60 de milioane de dolari. Una dintre ele e ca menajerele, bonele și bucătarii ei să poarte uniforme în nuanțele decorului casei.

image

Când ai bani, poți să pui anumite condiții, oricât de absurde par ele, nu? De pildă, Kim Kardashian își dorește să mențină totul curat și frumos în casa ei. Vrea ca cei care trebăluiesc toată ziua prin vila ei de 60 de milioane de dolari… să se confunde cu decorul, să nu iasă în evidență cu nimic.

Astfel, le-a făcut angajaților ei uniforme de culoarea pereților, a mobilei și a obiectelor de decor din casă. Cui nu-i convine asemenea regulă poate pleca oricând. Însă diva rețelelor sociale susține sus și tare că menajerele, bonele, paznicii sau bucătarii angajați de ea n-au nicio problemă să respecte regula de aur din casa ei.

Kim vrea să-și mențină toată casa zen și face tot ce poate pentru asta. Chiar să-i și pună pe angajați să poarte uniforme neutre, care să se confunde cu decorul. Vedeta de 42 de ani a vorbit despre decorul minimalist din casa ei de 60 de milioane de dolari din Calabasas în cadrul podcastului lui Angie Martinez, zilele trecute.

image

„Postez imagini din casa mea și fanii mei ba spun că totul e atât de minimalist și de nebunesc, ba înțeleg stilul abordat. Oricum mie îmi place la nebunie asta!”, a dezvăluit Kardashian. Întrebată dacă toți angajații ei poartă culori neutre intenționat, Kim a afirmat categoric: „Bineînțeles! Am uniforme pentru ei”.

„Regina Instagramului”, care are 337 de milioane de fani pe Instagram, a ținut apoi să precizeze că uniformele ei nu sunt extrem de stricte, ci ea le oferă angajaților ei o paletă întreagă de culori din care să aleagă. Nuanțele permise în casa ei sunt griuri, negru, bleumarin, alb, crem, kaki. „Ei pot alege din toate aceste nunațe neutre. Nu-mi doresc culori vibrante în casa mea!”, a adăugat Kim.

Totuși, Kardashian vrea să spună lumii întregi că nu-i forțează pe bieții angajați să facă nimic împotriva voinței lor, cu toate că le impune să se îmbrace ca să fie asortați cu pereții și mobila din casă.

„Casa mea e atât de zen, așa că i-am întrebat pe toți angajații mei ce cred ei despre propunerea mea de-a purta anumite culori și mi-au spus că e oricum mai simplu pentru ei așa. Și, din moment ce toată lumea a fost de acord cu propunerea mea și au considerat toți că e oricum mai ușor pentru ei așa, mi-am zis să facem așa cum am propus inițial!”, a explicat vedeta.

image

După ce-a oferit asemenea explicații neucitoare pentru unii, Kim a început apoi să glumească cum că ar trebui „să le ofer câte o zi liberă, în care să se îmbrace cum vor ei, de ziua lor sau de sărbători”.

Kardashian a cumpărat vila imensă cu fostul ei soț, Kanye West, iar prețul acesteia a fost 20 de milioane de dolari în 2013. După achiziționare, cei doi foști soți s-au mutat în ea abia în 2017, după ce au renovat-o din temelii, iar acum valoarea ei este de 60 de milioane de dolari.

Foto - InstagramRecente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg