Angajații lui Kim Kardashian se asortează cu decorul casei! „Au uniforme!”

Vedeta de reality show are câteva reguli de la care nu se abate în casa ei de 60 de milioane de dolari. Una dintre ele e ca menajerele, bonele și bucătarii ei să poarte uniforme în nuanțele decorului casei.

image

Când ai bani, poți să pui anumite condiții, oricât de absurde par ele, nu? De pildă, Kim Kardashian își dorește să mențină totul curat și frumos în casa ei. Vrea ca cei care trebăluiesc toată ziua prin vila ei de 60 de milioane de dolari… să se confunde cu decorul, să nu iasă în evidență cu nimic.

Astfel, le-a făcut angajaților ei uniforme de culoarea pereților, a mobilei și a obiectelor de decor din casă. Cui nu-i convine asemenea regulă poate pleca oricând. Însă diva rețelelor sociale susține sus și tare că menajerele, bonele, paznicii sau bucătarii angajați de ea n-au nicio problemă să respecte regula de aur din casa ei.

Kim vrea să-și mențină toată casa zen și face tot ce poate pentru asta. Chiar să-i și pună pe angajați să poarte uniforme neutre, care să se confunde cu decorul. Vedeta de 42 de ani a vorbit despre decorul minimalist din casa ei de 60 de milioane de dolari din Calabasas în cadrul podcastului lui Angie Martinez, zilele trecute.

image

„Postez imagini din casa mea și fanii mei ba spun că totul e atât de minimalist și de nebunesc, ba înțeleg stilul abordat. Oricum mie îmi place la nebunie asta!”, a dezvăluit Kardashian. Întrebată dacă toți angajații ei poartă culori neutre intenționat, Kim a afirmat categoric: „Bineînțeles! Am uniforme pentru ei”.

„Regina Instagramului”, care are 337 de milioane de fani pe Instagram, a ținut apoi să precizeze că uniformele ei nu sunt extrem de stricte, ci ea le oferă angajaților ei o paletă întreagă de culori din care să aleagă. Nuanțele permise în casa ei sunt griuri, negru, bleumarin, alb, crem, kaki. „Ei pot alege din toate aceste nunațe neutre. Nu-mi doresc culori vibrante în casa mea!”, a adăugat Kim.

Totuși, Kardashian vrea să spună lumii întregi că nu-i forțează pe bieții angajați să facă nimic împotriva voinței lor, cu toate că le impune să se îmbrace ca să fie asortați cu pereții și mobila din casă.

„Casa mea e atât de zen, așa că i-am întrebat pe toți angajații mei ce cred ei despre propunerea mea de-a purta anumite culori și mi-au spus că e oricum mai simplu pentru ei așa. Și, din moment ce toată lumea a fost de acord cu propunerea mea și au considerat toți că e oricum mai ușor pentru ei așa, mi-am zis să facem așa cum am propus inițial!”, a explicat vedeta.

image

După ce-a oferit asemenea explicații neucitoare pentru unii, Kim a început apoi să glumească cum că ar trebui „să le ofer câte o zi liberă, în care să se îmbrace cum vor ei, de ziua lor sau de sărbători”.

Kardashian a cumpărat vila imensă cu fostul ei soț, Kanye West, iar prețul acesteia a fost 20 de milioane de dolari în 2013. După achiziționare, cei doi foști soți s-au mutat în ea abia în 2017, după ce au renovat-o din temelii, iar acum valoarea ei este de 60 de milioane de dolari.

Foto - Instagram



Recente

Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg