FOTO Cele mai reușite costume de Halloween ale vedetelor

Fosta soție a lui Ben Affleck a fost o fantomă în bucătăria ei. A purtat pentru Halloween 2022 nu unul, ci două costume înfricoșătoare, spre încântarea copiilor ei. Actrița a început să posteze imagini cu ea probând costume încă de pe 19 octombrie, cu toate că sărbătoarea a fost în noaptea dintre ultima zi de octombrie și prima zi din noiembrie.  

image

Garner n-a făcut doar paradă de costume, ci a ținut să le arate fanilor ei, pe 23 octombrie, cum se pregătește cel mai bine un dovleac de Halloween și a postat un filmuleț, pe pagina ei de pe rețelele sociale, în care le-a arătat doritorilor cum scobești cel mai bine dovleacul. Gospodină desăvârșită și mămică devotată, Jennifer n-avea să lase asemenea sărbătoare amuzantă să treacă neobservată și, ca în fiecare an, pregătește ceva haios pentru urmăritorii ei de pe Instagram.

Totuși, Jennifer Garner nu e singura vedetă de la Hollywood care și-a dorit să petreacă Halloweenul așa cum cere tradiția. Și alte actrițe sau doar personalități TV ori online s-au pozat purtând ținute pline de imaginație.

Heidi Klum

Topmodelul german organizează în fiecare an o petrecere răsunătoare de Halloween, iar anul acesta a purtat un costum inedit – a fost un vierme dezgustător.

Coco Austin și rapperul Ice-T

Cei doi soți s-au îmbrăcat, în 2022, ca un vampir și victima lui sexy.

Jessica Biel și Justin Timberlake

O idee genială! Costumele lor nu sunt extrem de elaborate, însă descriu foarte bine atmosfera din filmul „Home Alone”. Îi mai țineți minte pe cei doi hoți care încercau să intre în casa copilului din „Singur acasă”? Ei bine, Jessica și Justin sunt exact acele două personaje principale ale unuia dintre cele mai de succes filme de la Hollywood!

Behati Prinsloo

O avea superbul model gravid probleme cu partenerul ei de viață, Adam Levine, care-i acuzat de infidelitate, însă toate astea nu i-au tăiat lui Behati cheful de distrație de Halloween. Ea s-a îmbrăcat ca un schelet însărcinat și trebuie să recunoaștem că-i stă foarte bine!

Gwyneth Paltrow

Faimoasa actriță de la Hollywood s-a autointitulat „Gwynnie the Pooh”, dând, încă o dată, dovadă de un simț al umorului fin. Adevărul e că ținuta ei nu e de mare impact vizual, însă o prinde de minune să fie Winnie the Pooh anul acesta.

Tyga

Rapperul e un clown înfricoșător la petrecerea la care a participat în noaptea dintre 30 octombrie și 1 noiembrie.

Jessica Alba

Actrița s-a inspirat și ea dintr-un film, dar unul care își sperie audiența de fiecare dată. E vorba despre „The Shining”, un thriller de groază.

Kim Kardashian

Nu putea să nu poarte ceva mulat, nu? Kardashian s-a transformat în personajul Mystique din X-Men și nu putem să nu observăm în ce formă fizică bună este, zilele acestea, mămica a patru copii.

Urmărește galeria foto de la jor pentru a vedea costumele de Halloween ale vedetelor!

Foto - Instagram



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg