Angelina şi-a făcut un tatuaj pentru Brad Pitt

1 48685 original jpg jpeg

În privinţa noului tatuaj Angelinei Jolie, presa a emis multe ipoteze. Ea a confirmat însă că cel mai recent dintre tatuajele sale este un omagiu adus partenerului ei de viaţă.

În urmă cu puţin timp,jurnaliştii americani au presupus că tatuajul nou al Angelinei e un semn ce arată o nouă adopţie pe care ar plănui-o cuplul Jolie-Pitt. Al şaptelea set de coordonate tatuat pe braţul actriţei americane,imediat sub celelalte şase seturi care reprezintă locurile de naştere ale celor şase copii ai cuplului,are însă o cu totul altă semnificaţie.

Potrivit editorilor revistei People,noul tatuaj al Angelinei Jolie a fost făcut în semn de omagiu adus lui Brad Pitt. După cum a precizat vedeta,dacă jurnaliştii „ştiau ce înseamnă latitudine şi longitudine,şi-ar fi dat seama foarte repede că este vorba de locul unde s-a născut Brad. Este vorba de localitatea Shawnee din statul Oklahoma".

Mai mult de atât, prezentă la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova filmul de animaţie „Kung Fu Panda 2",diva a declarat cu această ocazie că nu intenţionează,cel puţin pentru moment,să adopte încă un copil.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg