Anne Hathaway mănâncă numai prăjituri de post

1 49032 original jpg jpeg

Dacă te întrebi care este secretul siluetei perfecte pe care o afişează actriţa Anne Hathaway, află că este vorba despre prăjiturile de post.

Actrita a mărturisit că este o mană fană a dulciurilor,mai ales a prăjiturilor,dar că preferă să mănânce doar prăjituri vegetariene,care nu au gluten,zahăr,ou sau grăsimi de provenienţă animală.

Potrivit Female First,Anne are şi o cofetărie preferată,de unde cumpără aceste delicii,în New York. „Sunt vegetariană,dar îmi plac  dulciurile,asa ca ma duc la o cofetărie din New York,unde gasesc prăjituri vegane extraordinare",  a mărturisit Anne.

Ea a spus că preferata ei este, de departe, prăjitura cu mere.Atunci când nu cumpără prăjituri, Hathaway ăşi petrece timp în bucătărie, gătind dulciurile preferate.

„Mi-am luat o carte de bucate de la acea brutarie din New York şi am pregătit aproape tot ceea ce se găseşte în ea. Sunt o bucătăreasă minunată!",a marturisit actriţa.

Starul din filmul „Love and Other Drugs" este înnebunită după gătit şi este dornică să descopere în fiecare zi noi şi noi reţete. Condiţia este să fie vegetariene.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg