Antonia, concert fără fani. De ce nimeni nu a venit să o asculte

Antonia, concert fără fani De ce nimeni nu a venit să o asculte jpeg

Acum e iubită de publicul din România şi are concerte aproape pe bandă rulantă. Dar, la începutul carierei sale, Antonia a susţinut un concert fără fani. Din păcate, artista a mărturisit că nimeni nu a venit să o asculte cântând live.

Cu toate că este o situaţie prin care trec mulţi artişti, Antonia a fost supărată. Cântăreaţa a mărturisit că a avut parte de un concert fără fani, în urmă cu câţiva ani. Artista a fost contractată să cânte într-un club din Germania.

Antonia, concert fără fani

Din păcate, nimeni nu s-a prezentat la ora concertului. Aşa că Antonia a decis să cânte o singură piesă. Singurii din public care au ascultat-o şi (poate) aplaudat-o au fost ospătarii si angajaţii barului. Artista a mărturisit că a fost ruşinea carierei sale. Acum însă, lucrurile s-au schimbat radical.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu Lila din "Vacanţa Mare". Actriţa Mirela Stoian a avut de suferit enorm din cauza acestui personaj

„Aveam concert când eram cu piesa Morena şi, în Germania, cred că la un club. Erau doar ospătarii şi oamenii care lucrau acolo. Nu glumesc. Nu a venit nimeni. Mi-a fost foarte ruşine. Am cântat o piesă cu ospătarii. Am făcut practic haz de necaz”, a declarat Antonia, potrivit Antena Stars.

Citeşte şi: Alexandra Stan s-a despărţit de iubit. De ceRecente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png