Alexandra Stan s-a despărţit de iubit

După o relaţie amoroasă de 4 ani, cei doi au decis să rămână prieteni. Din păcate, cei doi nu se mai comportau ca nişte iubiţi şi au decis să se separe. Cântăreaţa a oferit declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat.

„Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relaţii foarte bune cu Bogdan. Ne înţelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărţim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinţi, trebuie să ne înţelegem bine, avem un copil de crescut împreună.

Nu mai suntem împreună de multe luni, dar nu am făcut publică despărţirea. A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca”, a declarat Alexandra Stan la „Vorbeşte lumea'.

Citeşte şi: Cum arată soţia lui Mircea Radu. Raluca este medic oncolog şi au împreună doi copii adorabili

Alexandra Stan s-a mutat în Bucureşti

„M-am mutat la Bucureşti, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărţire amiabilă. Ne aşteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiţi.

Ne susţinem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Şi dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan', spune Alexandra Stan. 

Citeşte şi: Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ