Apă binecuvântată, insule şi cranii de dinozaur. Pe ce alte extravaganţe au aruncat banii cele mai cheltuitoare staruri

2 nc jpg jpeg

Nu e totul să câştigi o avere dacă nu ştii s-o cheltui cu înţelepciune. Hollywood-ul şi industria muzicală par să aibă cei mai mari cheltuitori din lume şi nu neapărat cei mai chibzuiţi. Cumpărăturile în marile magazine sunt nimic pe lângă cât pot da unele staruri pe oraşe, insule, castele, automobile sau doar o vizită la salon.

Celebrităţile îşi permit cele mai mari extravaganţe. Au depăşit deja etapa în care îşi dădeau banii pe cele mai noi gadgeturi, cele mai scumpe ceasuri şi bijuterii. Colecţionează vehicule exotice vehicule, caută produse de marcă pentru piele şi păr sau posesiuni dintre cele mai ieşite din comun pentru a impresiona. Tot ce este şocant, prostesc chiar li se pare plin de farmec şi demn de a deschide cât mai larg portofelele. Cele mai multe vedete au fost atât de orbite de bani şi mai ales de faptul că îşi puteau permite orice doreau, încât au pierdut o bună parte din averea pe care au acumulat-o rapid.

Kim Basinger şi-a cumpărat un oraş

Faimoasa actriţă Kim Basinger a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru a cumpăra un oraş. Acest oraş se află în nord-estul Georgiei şi se numeşte Braselton. Visa să contruiască acolo un studio şi un parc tematic, dar lucrurile n-au mers aşa cum se aştepta şi a fost nevoită să schimbe planul. A ales să-l vândă şi a acceptat suma de 1 milion de dolari.

Nicolas Cage a cheltuit sume fantastice pe o caracatiţă şi un craniu de dinozaur

Actorul Nicolas Cage poate spune că are o poveste fascinantă legată de bani. Vedeta avea la un moment dat mult peste 100 de milioane de dolari. De fapt, presa a afirmat că între anii 1996 şi 2011, a câştigat peste 150 de milioane de dolari, dar, după aceea, şi-a pierdut cea mai mare parte din bani şi a ajuns în prezent la 25 de milioane de dolari. Pierderea s-a datorat unor decizii nechibzuite. Ajunsese să deţină nu mai puţin de 15 case la care se adăuga reşedinţa sa din California în valoare de 25 de milioane de dolari, un conac din Rhode Island în valoare de 15,7 milioane de dolari şi un bloc din Las Vegas evaluat la 8,5 milioane de dolari. Cage a cumpărat, de asemenea, două castele în Europa şi o insulă în Bahamas, cu 3 milioane de dolari.

Starul nu s-a gândit prea mult când a cumpărat o caracatiţă cu 150.000 de dolari şi un craniu de dinozaur cu 276.000 de dolari vechi. E drept că acel craniu avea o vechime estimată la 70 de milioane de ani, dar s-a dovedit a fi furat şi a trebuit să-l returneze guvernului mongol care îl deţinea de drept. La lunga listă a cheltuielilor sale se mai adaugă un mormânt, automobile, benzi desenate.

Victoria Beckham a făcut cumpărături de peste 1 milion şi jumătate de dolari la Milano

Un exemplu de stil, fosta Spice Girl Victoria Beckham este căsătorită cu celebrul fotbalist, David Beckham şi au împreună o avere. Nu-i de mirare că Victoria a cheltuit 1,6 milioane de dolari când a mers la cumpărături în Milano. A ales produse Versace, Louis Vuitton, nişte canapele şi un ceas Rolex pentru soţului ei.

Jay Leno şi-a investit banii în 200 de maşini

Comediantul şi prezentatorul TV american Jay Leno deţine o gamă uimitoare de maşini. Se poate lăda cu 200 de maşini şi motociclete. Are maşini electrice, automobile de epocă, chiar şi vehicule cu aburi, şi moderne, ca Ferrari, Duesenberg, Bugatti, McLaren, Chrysler, Lamborghini. De asemenea, îşi petrece cea mai mare parte a timpului liber pentru a-şi îmbunătăţi în mod constant colecţia de maşini.

Cât a putut să dea dintr-un foc Beyoncé pe o pereche de leggings?

A ajuns în centrul atenţiei ca membru al grupului de fete Destiny’s Child, unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile. Apoi, s-a lansat într-o carieră solo care i-a adus faima şi peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Odată, i-a dăruit soţului ei, Jay-Z, un Bugatti Veyron în valoare de 2 milioane de dolari. De asemenea, nu s-a sfiit să dea pe o pereche de leggings aurii făcute de Balenciaga nu mai puţin de 100.000 de dolari.

Rihhanna se coafează săptămânal de 23.000 de dolari

Provine din Barbados şi este una dintre cele mai mari artiste din lume. Primele sale două albume i-au adus succesul în muzica pop, apoi a cucerit lumea cu lansarea celui de-al treilea album, cu melodii ca „Umbrella” şi „Don't Stop the Music”. Îi place să se joace cu părul ei şi este o pasiune care o costă 23.000 de dolari pe săptămână.

Madonna bea apă la preţ de 10.000 de dolari

Vedeta a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, ceea ce a făcut-o una dintre cele mai vândute artiste feminine din toate timpurile. S-a reinventat în mod constant şi a rămas una dintre cele mai influente figuri din muzică. Madonna s-a convertit la religia Cabalei, o formă de iudaism şi în fiecare lună, pune deoparte circa 10.000 de dolari numai pentru apă binecuvântată a Cabalei, livrată acasă, deoarece este singura apă pe care o bea.

FOTO: Instagram



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg