Apa de orez pentru păr şi ten te ajută să străluceşti de frumuseţe

1 73190 original jpg jpeg

Tu foloseşti apa de orez pentru păr sau ten? Data viitoare când speli orezul, gândeşte-te de două ori înainte de a arunca apa. Apa de orez este bogată în minerale şi vitamine cu beneficii, atât pentru piele, cât şi pentru păr.

Ce este apa de orez

Apa de orez,în forma sa cea mai simplă,este apa care rămâne după spălarea orezului. Aceasta conţine substanţe nutritive care pot fortifica părul şi reîmprospăta pielea. Spre deosebire de multe produse pentru piele sau de îngrijire a părului de pe piaţă, apa de orez pentru păr este o modalitate simplă şi natural de a avea grijă de pielea şi de părul tău.

Apa de orez pentru păr, un secret bine păstrat de secole

Apa de orez a fost folosită din vremuri străvechi pentru a menţine pielea fermă şi pentru a face părul să crească puternic şi strălucitor.

În perioada Heian,încă din secolul al IX-lea,femeile de la curtea imperială japoneză foloseau apă de orez concentrată pentru a avea părul lung,sănătos şi frumos.

Cum să obţii apa de orez pentru păr şi ten

Prin fierbere:Pentru a face apă de orez concentrată,pe care să o poţi folosi toată săptămâna,pregăteşte orezul ca de obicei. După ce a fiert,strecoară şi aşteaptă ca lichidul să se răcească. Când vrei să foloseşti poţiunea,pune câteva linguri de apă de orez concentrată într-o ceaşcă de apă. Utilizează soluţia diluată pentru a te spăla pe faţă ori pentru a te clăti pe păr. Depozitează lichidul rămas într-un recipient şi păstrează-l la frigider până la o săptămână.

Apa de orez pentru păr fără fierbere:Dacă vrei să obţii apa de orez foarte repede,pune două căni de apă peste o cană de orez şi lasă amestecul deoparte 15 minute. Strecoară şi spală-te cu soluţia obţinută pe faţă şi pe păr.

Cum se utilizează apa de orez

O poţi folosi în fiecare zi,ca parte a ritualului de îngrijire a pielii,dimineaţa sau seara. Pentru păr,este bine să o utilizezi o dată sau de două ori pe săptămână,ca ultima clătire.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg