Apa termală are grijă de pielea sensibilă

1 71505 original jpg jpeg

Poluarea, dieta nesănătoasă, fumatul şi alţi factori nocivi, cum sunt parabenii şi substanţele chimice din produsele cosmetice, pot îmbătrâni înainte de vreme pielea. Ca să previi un astfel de efect dramatic, ai grijă să nu-ţi lipsească din casă apa termală.

În special pielea sensibilă are multe de îndurat,indiferent de sezon şi de capriciile lui. De aceea,trebuie să-i oferi îngrijire specială,iar cel mai important pas este curăţarea,care se face seara,înainte de culcare şi dimineaţa,înainte de aplicarea machiajului. În felul acesta machiajul îşi păstrează prospeţimea pentru mai mult timp,deoarece impurităţile şi sebumul sunt îndepărtate.

Aşa îţi îngrijeşti corect tenul

Când îţi cureţi tenul şi îndepărtezi toate impurităţile de pe suprafaţa ei,foloseşte produse delicate,blânde,care să nu agreseze. Apoi,ca să asiguri starea de bine a pielii în fiecare zi,fă masaje cu apă termală,pentru că are proprietăţi calmante,antiinflamatorii şi care nu irită tenul.

De ce dermatologii şi comesticienii recomandă folosirea cât mai des a apei termale? Pentru că aceasta oferă protecţie,prospeţime şi vitalitate pielii sensibile,alergice sau iritate.

De obicei,apa termală este bogată în bicarbonat de sodiu şi calciu,oferind tonifiere şi echilibru natural pielii.

Apa termală este un produs multifuncţional

După ce vei citi acest articol,sigur n-o să-ţi lipsească din casă apa termală. O poţi folosi ca loţiune tonică după demachiere. De asemenea,te poate ajuta să calmezi iritaţiile după epilat sau ras. Să ştii că poate fixa fondul de ten,calmează mâncărimile,iritaţiile şi reduce roşeaţa.

Apa termală hidratează pielea după efort fizic şi împrospătează tenul.

Bine de ştiut!

Orice produs pe bază de apă termală are în compoziţie o cantitate ridicată de oligoelemente şi minerale,pe care pielea le pierde prin transpiraţie.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg