Arsenalul de genţi ridicol de scumpe ale celebrităţilor. Colecţia Victoriei Beckham valorează 2 milioane de dolari

1 shutterstock 1314541664 jpg jpeg

Geanta este una dintre cele mai personale declaraţii pe care le face o femeie. Acest accesoriu este una dintre cele mai importante alegeri pe care le face o celebritate. Iese în evidenţă ori de câte ori paparazzii fotografiază un star feminin, iar cele mai cunoscute femei de la Hollywood cu siguranţă nu se mulţumesc niciodată cu poşete la preţuri modice.

Unele dintre poşetele vedetelor costă mai mult decât casele unor oameni obişnuiţi. Genţile pe care unii le consideră scumpe sunt doar o mică schimbare în comparaţie cu ceea ce cheltuiesc celebrităţi precum Victoria Beckham. Ea are una dintre cele mai mari colecţii de genţi Hermes din lume. Fosta Spice Girl devenită designer de modă deţine aproximativ 100 de genţi Hermes cu o valoare totală de 2 milioane de dolari.

Celebrităţile sunt văzute adesea cu diferite ţinute accesorizate cu genţi scumpe. Dragostea lor pentru aceste poşete este evidentă, mai ales că le prezintă stilul şi valoarea. Nu mai reprezintă doar un accesoriu de bază, ci un atu al proprietarei, un mod de a-şi etala statutul social şi bogăţia. Cu toate acestea, deţinerea celor mai rare şi durabile genţi este o investiţie bună. Branduri de designer precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, Hermes, Fendi, Prada se încadrează în cele mai scumpe mărci de genţi de lux. Iată câteva genţi de mână scumpe care fac parte din dulapurile acestor staruri!

Bella Hadid şi-a permis o geantă a unuia dintre cei mai scumpi designeri din lume

Fotomodelul american Bella Hadid întoarce capetele tuturor oriunde ar merge. Dacă mai poartă şi o uimitoare geantă Mouawad devine pur şi simplu uimitoare. Dacă nu ai auzit de această marcă până acum este pentru că aparţine unui dintre cei mai scumpi designeri de genţi din lume. A conceput o poşetă numită Mouawad 1001 Nights Diamond Purse, evaluată la 3,8 milioane de dolari. Aşadar, doar elita poate să deţină o poşetă Mouawad.

Sarah Jessica Parker, pe covorul roşu, cu o poşetă de 400.000 de dolari

Alegerile de modă ale actriţei Sarah Jessica Parker sunt exemple pentru femeile din lumea întreagă. A creat tendinţe în lumea modei de la succesul cu seria „Sex And The City‟. Orice poartă ea iese în evidenţă, iar poşeta ei semnată Lana Marks nu face excepţie. Afişată în mod proeminent pe covorul roşu, această posetă de 400.000 de dolari este pe cât de mică, pe atât de scumpă.

Victoria Beckham a primit în dar o geantă de 380.000 de dolari

Nu este şocant că Victoria Beckham a fost văzută purtând o geantă Hermes Birkin. Este recunoscută pentru gustul ei pentru îmbrăcăminte şi accesorii. Îşi poartă genţine bine şi le combină perfect cu ţinutele, pentru a ieşi în evidenţă. Aceasta a fost un cadou în valoare de aproximativ 380.000 de dolari din partea soţului ei. Astfel, Victoria a devenit deţinătoarea uneia dintre cele mai scumpe poşete din lume. Este realizată din piele de crocodil albinos şi încrustată cu 245 de diamante.

Citeşte şi:

De ce nu o vedem pe Kate Middleton cu geanta pe umăr

Povestea băiatului care trăia pe străzi şi care a inventat brandul de lux Louis Vuitton

Jennifer Lopez deţine o geantă din piele de crocodil de 100.000 de dolari

Geanta Bikini Crocodil a artistei Jennifer Lopez poate părea simplistă, dar este realizată din cea mai rară piele de crocodil care poate fi cumpărată. Pentru a deţine una dintre acestea, ar trebui să ai mai mult de 100.000 de dolari de cheltuit. Vândută doar elitei, aceasta este una dintre cele mai rare şi mai căutate genţi de la Hollywood. Orice ppoartă Lopez este greu de trecut cu vederea. Această poşetă Hermes a costat-o 100.000 de dolari, de neimaginat pentru majoritatea dintre noi.

Ariana Grande deţine o geantă cu curea Chanel Vintage în valoare de 3.500 de dolari

Geanta cu curea care se înfăşoară în jurul taliei este o versiune modernă a rucsacului. Ariana Grande a ales una scumpă. Majoritatea genţilor cu curea, vintage sunt reglabile şi, în mod tipic pentru Chanel, geanta este confecţionată din piele premium, ceea ce ar putea explica preţul de 3.500 de dolari plătit de artistă.

3 cvb jpg jpeg

Sophia Vergara a făcut o obsesie pentru genţi

Ea nu este străină de genţile scumpe. Are în colecţia proprie Hermes, Fendi, Chanel şi Prada. Una dintre poşetelei ei uluitoare este semnată Yves St Laurent Muse. Este o alegere practică, versatilă pentru ea. Are spaţiu amplu pentru depozitare şi vine împreună cu multe laude la adresa celei care o poartă. Aceasta este doar o mostră a obsesiei ei poşete scumpe.

5 yslb jpg jpeg

FOTO: Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg