Aşa îţi faci singură demanchiant din ingrediente naturale

1 69283 original jpg jpeg

Ai putea cu uşurinţă să cheltuieşti o sumă importantă de bani pentru produse care să-ţi cureţe tenul. Dar ai putea, la fel de bine, să optezi pentru un demachiant făcut din ingrediente naturale şi poate mult mai eficient.

Cosmeticienii recomandă produse dermatocosmetice,în detrimentul celor aflate la-ndemâna oricui în magazine. Şi,poate mai important,să ne ferim de cele aflate la reduceri.

Ideal este să utilizăm produse de curăţare sau de machiaj cât mai naturale,care să nu conţină parabeni,aditivi sau agenţi agresivi asupra pielii.

Pe scurt,cel mai bine este să nu achiziţionăm produse care au ingrediente pe care nu le cunoaştem.

De ce ai nevoie:

Ca să-ţi prepari singură demachiantul,îţi trebuie o jumătate de ceaşcă de ulei extra virgin de cocos,4 capsule uleioase de vitamina E,ulei esenţial de lavandă,recipinte pentru amestecat şi depozitat.

Cum se face

Topeşte uleiul de cocospe baie de aburi sau,dacă te grăbeşti,în cuptorul cu microunde. Ar trebui să dureze 15 secunde în cuptor. Pune uleiul într-un recipient,apoi cu un ac sterilizat înţeapă fiecare capsulă de vitamina E şi adaugă conţinutul peste uleiul de cocos.

Peste acestea,picuri 6-7 picături de ulei esenţial de lavandă.

Când mixtura ajunge la temperatura camerei,amestecul apare ca o pastă,cu care poţi masa delicat pielea din jurul ochilor.

Demachiantul natural va curăţa blând machiajul şi va lăsa pielea catifelată şi suplă.

Foloseşte ce ulei esenţial doreşti

Reţeta acesta conţine ulei esenţialde lavandă,pentru că acesta are şi proprietăţi antiinflamatorii,dar şi de calmare a tenului.

Poţi alege ce ulei vrei,dacă nu-ţi place mirosul de lavandă,dar ai grijă că unele nu sunt indicate pentru curăţarea pielii. Mai poţi folosi ulei esenţial de rozmarin,de trandafir,de iasomie.

Păstrează demachiantul într-un recipient închis la culoare şi închis etanş. Temperatura de păstrare nu trebuie să depăşească 27 de garde Celsius.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg