Aşa îţi îngrijeşti pielea şi părul!

1 53311 original jpg jpeg

E luna în care sărbătorim iubirea şi-i arătăm celui drag cât de mult îl apreciem. Dar nu e momentul nici să ne punem, noi femeile, pe locul doi. Nu când atâtea „bunătăţi“ ne fac cu ochiul!

Cosiţe fine

Lanuri întinse de lavandă,trandafiri de cel mai nobil soi,Provence e o regiune de poveste,pe care,odată ce-o vei vizita,nicicând n-o vei putea uita! Iar plantele originare din această zonă,precum şi ingredientele extrase din ele şi folosite în produsele de înfrumuseţare,au dezvăluit adevărate secrete estetice,transmise din generaţie în generaţie.

Noua gamă de îngrijire a părului Garnier Ultra Doux Heritage de Provence combină cele mai bune ingrediente din Provence cu uleiuri esenţiale preţioase (levănţică,trandafiri din Grasse,rozmarin,frunze de măslin,caise din Roussillon şi ulei de migdale) care hidratează de la rădăcină până la vârf,redându-i părului strălucirea şi catifelarea.

simeon stalpnicul png

Adevăratele vedete ale frumuseţii

simeon stalpnicul png

Vorbim despre gălbenele,argan şi aloe vera,trei dintre plantele a căror eficienţă în îngrijirea pielii şi a părului a fost dovedită de-a lungul timpului. Astfel,pentru tenul normal au fost dezvoltate produse pe bază de gălbenele,arganul este ingredientul principal al produselor pentru tenul uscat sau sensibil,iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate cele pe bază de aloe vera.

Trioul acesta,cu proprietăţi benefice pentru ten,mâini,păr şi corp,se regăseşte în noua gamă Farmec Natural,constituită din produse naturale,cu parfumuri hipoalergenice,testate dermatologic şi microbiologic.

Ziua Îndrăgostiţilor vine mai devreme pentru el

simeon stalpnicul png

Stai pe gânduri ce să-i oferi în dar de Dragobete,dar n-ai cum să dai greş cu un parfum! Acordurile oriental-lemnoase ale noii ape de toaletă Elite Gentleman de la AVON sunt completate de aroma tare a coniacului şi de notele deosebite de ienupăr,într-o compoziţie plină de rafinament,special creată pentru un veritabil gentilom. Crezi c-o să-i rezişti?



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg