Aşa o să ai părul lung şi puternic

1 80573 original jpg jpeg

Podoaba capilară este afectată intern şi extern de diverşi factori, iar produsele pe care le folosim zilnic îi poate deteriora starea de sănătate. Dar cine nu-şi doreşte să aibă părul lung, mătăsos şi strălucitor? Astăzi îţi vom oferi câteva trucuri prin care poţi stimula creşterea şuviţelor.

Şamponul folosit este foarte important

Multe femei nu acordă o atenţie deosebită şamponului pe care îl aleg. Aceasta este o mare greşeală. Trebuie să cumperi numai produse specifice tipului de păr pe care-l ai. Consultă un specialist dacă nu eşti sigură care este cea mai bună alegere de şampon şi balsam.

Spălarea părului

Există femei care cred că cu cât îşi spală părul mai des, cu atât este mai bine. Adevărul este că nu trebuie să îţi speli podoaba capilară în mod regulat, iar spălarea părului zilnic îţi poate deteriora aspectul părului. Recomandat este să fie spălat de 2-3 ori pe săptămână. Chiar şi două spălări sunt suficiente, pentru că altfel vor fi afectate uleiurile naturale ale scalpului şi vor apărea alte probleme.

Temperatura apei

Ar trebui să ştii că temperatura apei are un impact extrem de mare asupra părului. Apa prea caldă afectează sănătatea scalpului. Aşadar, recomandat este să speli şi să clăteşti suviţele cu apă călduţă. Apa fierbinte este exclusă.

Pieptăn sau perie de păr

În general, nu este acordată atenţie periei sau pieptănului pe care-l folosim. Cu toate acestea, este foarte important pentru sănătatea podoabei capilare. Se pare că pieptănul din lemn este cel mai potrivit obiect de toaletă pentru păr, indiferent de tip.

Tunderea vârfurilor

Daă vrei să ai părul lung şi sănătos, ar trebui să tai vârfurile în mod regulat – recomandat este o dată la trei luni. Evită ca şuviţele să se deterioreze şi mai mult şi să aibă un aspect neplăcut.

Alimentaţia, un aspect foarte important

Ştim că alimentele sănătoase au întotdeauna un impact bun asupra corpului nostru. Nu este o excepţie în acest caz. Include în alimentaţia zilnică fructele şi legumele, nucile şi peştele. Substanţele nutritrive prezente în aceste produse au efecte pozitive şi asupra podoabei capilare.

Consumul de apă

Ştim cu toţii că hidratarea este cheia sănătăţii noastre. Deshidratarea agravează starea pielii şi părului, aşa că asigură-te că bei suficientă apă pentru a te menţine sănătoasă.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg