Aşa scapi definitiv de vârfurile tocite!

1 66119 original jpg jpeg

Ca să ai mereu o podoabă capilară de invidiat, trebuie să găseşti o soluţie eficientă pentru a preveni tocirea vărfurilor de păr.

Obiceiurile fireşti de spălare,periere şi coafare sunt doar câteva dintre cele mai importante cauze care pot duce la despicarea firelor de păr. Şi,odată ce s-au tocit,nu prea mai poţi face nimic,decât să optezi pentru o tunsoare care să te avantejeze.

Foloseşte un şampon potrivit părului tău

Părul uscat este cel mai vulnerabil şi se despică extrem de uşor. Alege un şampon care hidratează şi ai grijă ca printre ingrediente să nu se regăsească şi parabeni.

În plus,e bine să nu-l speli atât de des,mai ales dacă ai părul ondulat sau creţ. Spălatul solicită firul de păr şi îi slăbeşte rezistenţa,ca să nu mai vorbim că îşi pierde uleiurile naturale care îl protejează şi îl întăreşte.

O dată sau de maximum două ori pe săptămână este de ajuns,excepţie făcând zilele când înoţi,pentru că atunci este vital să îndepărtezi stratul de sare sau de soluţie cu clor de pe suprafaţa părului.

Aplică balsam şi mască de fiecare dată

După ce ai clătit părul de şampon şi ai aplicat balsam de păr potrivit,foloseşte o mască protectoare şi hrănitoare,pe care o întinzi cu vârful degetelor pe lungimea firului de păr.

E bine să nu te grăbeşti şi să laşi masca să acţioneze asupra întregii structuri a firului timp de cel puţin trei minute.

Poţi face şi tu mască de părîn casă,important este să utilizezi ingrediente naturale şi să fie potrivită tipului de păr.

Coafează-l cu stil şi cu grijă

Fetele care au părul creţ ar trebui să aibă în baie un pieptăn cu dinţii rari şi puternici,cu care să-şi descurce părul chiar când balsamul acţionează asupra podoabei capilare. Întotdeauna,se începe cu vârfurile şi apoi se piaptănă treptat tot părul.

Dacă nu vrei să foloseşti pieptănul,poţi trece degetele prin părul cu balsam. Femeile cu părul drept pot folosi peria,în loc de pieptăn.

Dacă vrei să-l coafezi şi ai de gând să foloseşti instrumente care produc căldură,cum ar fi uscătorulsau placa,ia în considerare că acestea predispun firul de păr la despicare. Dacă e posibil,lasă părul să se usuce de la sine.

Iată un truc pe care trebuie să-l încerci,dacă vrei ca dimineaţa să ai părul aranjat într-un mod natural. Puneţi o bentiţă în păr (neapărat să fie pe frunte şi să ridice părul) şi împleteşte-l într-o coadă spic,aşa umed cum este.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg