Asta-i peria care-mi trebuie!

1 63441 original jpg jpeg

Ai probleme cu aranjatul părului? Poate pentru că încă nu ai găsit peria potrivită pentru tine. Noi am încercat câteva tipuri de perii şi-ţi putem recomanda ce ţi se potriveşte. Ce zici?

Păr încâlcit

Ideală pentru părul ondulat,această perie te ajută să-l descurci. Alege una din lemn,cu perii tot din lemn,pentru a evita electrizarea firelor. În plus,acest material natural se adaptează perfect părului,inclusiv celui foarte uscat.

Trucuri:Începe prin a-ţi peria părul,meşă cu meşă,fără a atinge rădăcina. Fă mişcări delicate,apoi insistă doar pe rădăcină. Repetă mişcarea de început şi piaptănă-ţi doar lungimile şi vârfurile. Apoi poţi peria părul de sus până jos.

Păr foarte fragil

Dacă ai părul deteriorat,încearcă tipul de perie din imagine. Părul fin şi subţire este şi el sensibil,aşadar peria ovală te poate ajuta. Ea este ideală şi pentru părul fin al copiilor. Alege una din fibre naturale,care facilitează periatul şi nu agresează părul.

Trucuri:Dacă ai părul fin şi subţire,piaptănă-te stând cu capul în jos. Astfel,vei avea mai mult volum. Poţi să-ţi usuci părul după baie cu ajutorul foehnului,stând în aceeaşi poziţie şi insistând pe rădăcini. Nu uita să foloseşti un produs special,care să-i ofere protecţie.

Păr perfect întins

Dedicată tuturor tipurilor de păr,placa te poate ajuta să ai o coafură strălucitoare,cu firul perfect întins şi la locul lui. Totuşi,dacă ai părul foarte creţ,nu este indicat s-o foloseşti. Ţine cont că înainte de a utiliza placa,este bine să aplici un spray sau un gel protector pentru păr.

Trucuri:După ce ţi-ai spălat părul cu un şampon special pentru strălucire şi ai aplicat un produs protector,prinde fiecare şuviţă cu placa şi mergi încet către vârfuri. Evită să pui placa foarte aproape de pielea capului,ca să nu te arzi şi să nu deteriorezi rădăcina firului de păr.

Păr aspru,cu firul gros

Iată o perie potrivită pentru toate tipurile de păr,indiferent de lungime. Având peri de mai multe lungimi,pătrunde între fire,aranjându-le. O poţi folosi indiferent dacă ai părul ondulat sau drept,însă nu şi dacă este creţ.

Trucuri:Piaptănă-ţi părul de la rădăcină către vârf,având grijă să cureţi peria după utilizare. Pentru un plus de volum,nu ezita să-ţi perii părul stând cu capul în jos şi dându-l în toate direcţiile.

Păr ondulat

Potrivită pentru toate tipurile de păr,de la mediu până la lung,mai ales dacă îţi doreşti o coafură ordonată. Cu ajutorul ei,îţi poţi aranja buclele sau poţi realiza unele cu ajutorulfoehnului. Pentru o coafură plină de naturaleţe.

Trucuri:Foloseşte peria ca şi cum ţi-ai pune părul pe bigudiuri. Răsuceşte fiecare şuviţă pe perie,apoi usucă-ţi părul cu foehnul. Începe întotdeauna cu părul dinspre ceafă şi termină cu cel din faţă.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg