Au devenit faimoşi peste noapte! Artişti care au prins rolul potrivit în filme cu încasări uriaşe

1 48446 original jpg jpeg

Este nevoie doar de un pas făcut corect şi de a fi omul potrivit la locul potrivit pentru a avea un succes fulminant, iar aceste celebrităţi şi-au jucat foarte bine cărţile şi acum culeg roadele.

O mullţime celebrităţi au muncit din greu înainte de a deveni bogate şi celebre. Au avut locuri de muncă cu salariu minim, s-au oferit să facă voluntariat ca figuranţi într-un film şi au servit la un restaurant înainte de a-şi lua marea pauză. Pentru unii, drumul către succes a fost anevoios şi presărat cu eşecuri. În schimb, alţii au avut parte de faimă fără mari eforturi şi în mod neaşteptat. Aceste staruri au devenit celebre în timp record!

Leonardo DiCaprio a cucerit lumea după ce s-a îmbarcat pe „Titanic‟

Actorul DiCaprio a fost cunoscut din copilărie publicului, dar adevărul este că abia în rolul său principal din „Titanic‟ (1997) mulţi au început să-i recunoască talentul. DiCaprio a avut un rol secundar în „Growing Pains‟ şi a jucat un rol într-un film de groază cu buget redus, „Critters 3‟. Dincolo de acestea, „Titanic‟ rămâne filmul care l-a adus pe Leonardo DiCaprio în atenţia lumii întregi. Fiind unul dintre cei mai bine plătiţi actori de astăzi, a jucat în filme precum „Catch Me if You Can‟ „Gangs of New York‟ şi „The Wolf of Wall Street‟ şi a primit 5 nominalizări la Oscar. Un alt aspect de admirat este acela că nu a fost acaparat de faimă. Face adesea donaţii pentru cauze bune. Este atent la problemele de mediu şi un susţinător vocal al celor care fac eforturi să găsească soluţii pentru acestea.

Miley Cyrus s-a remarcat în „Hannah Montana‟

De-a lungul copilăriei, artista Miley Cyrus, ea însăşi fiica unei celebrităţi, a avut câteva roluri minore, dar totul s-a schimbat când s-a lansat emisiunea Disney „Hannah Montana‟.

Citeşte şi:

Sarah Jessica Parker a făcut o avere de 150 de milioane de dolari din vânzarea de pantofi. Ce alţi actori scot bani frumoşi din pasiunile lor

După un an în care a atras atenţia în rolul Montana, Cyrus a lansat un album de debut. De atunci a lansat mai multe albume de studio, atât sub numele Hannei Montana, cât şi al ei. A apărut şi în mai multe filme, ca „The Last Song‟, a dat voce unui personaj din filmul de animaţie „Bolt‟ şi a colaborat cu mulţi alţi artişti celebri.

Emma Watson a ieşit în evidenţă cu rolul din „Harry Potter‟

 

Actriţa s-a îndrăgostit de scenă încă de la o vârstă fragedă. A fost înscrisă la şcoala de arte britanică Stagecoach Theatre Arts la vârsta de numai 10 ani. Cu experienţă în actorie şi dans, Watson a obţinut primul său rol principal, Hermione Granger, în franciza „Harry Potter‟ ceea ce a transformat-o rapid într-un star mondial. Primul film din seria „Harry Potter” a doborât recorduri de box-office şi a fost cel mai vizionat film din anul 2001. De atunci, Emma Watson (31 de ani) a jucat în ecranizarea poveştii „Frumoasa şi bestia‟ şi „The Circle‟. Este şi pasionată de modă, ceea ce a atras atenţia fanilor, mai ales după ce a devenit model pentru branduri ca Lancôme şi Burberry.

Citeşte şi:

Apă binecuvântată, insule şi cranii de dinozaur. Pe ce alte extravaganţe au aruncat banii cele mai cheltuitoare staruri

Justin Bieber, lansat pe YouTube

Artistul Bieber a devenit celebru după un videoclip publicat pe YouTube. Apoi, a început să posteze mai multe videoclipuri cu spectacolele sale pe canalul său de YouTube până când a fost remarcat de producătorul Scooter Braun care l-a făcut celebru la vârsta de 15 ani. Aşa a ajuns Bieber o vedetă de talie mondială la o vârstă atât de fragedă. În ultimul deceniu, a mai lansat câteva albume, s-a căsătorit cu Hailey Baldwin şi continuă să fie în topul celor mai urmăriţi artişti pe reţelele sociale.