Au jucat în zeci de filme de succes şi n-au încă un Oscar. Recunoaşterea poate aştepta când stai pe sute de milioane de dolari

1 robert downey jr shutterstock 1091581106 jpg jpeg

Chiar dacă un Oscar este recunoaşterea supremă a succesului şi excelenţei pentru orice actor, o serie de artişti apreciaţi de la Hollywood nu se pot lăuda cu această distincţie, chiar dacă au milioane de dolari şi au jucat în zeci de filme.

Nu este ceva neobişnuit ca mai multe celebrităţi binecunoscute să obţină câştiguri mari, dar fără a primi un Oscar. Vedete precum Cary Grant, Judy Garland, Kirk Douglas au jucat în unele dintre filmele preferate ale multora, dar nu au luat niciodată acasă statuia de aur. Recent, la cea de-a 94-a ceremonie a premiilor Oscar actriţa Jessica Chastain a primit Oscarul pentru rolul din „The Eyes of Tammy Faye”, iar actorul Will Smith pentru rolul din „King Richard”. Ambele vedete au devenit lideri de top la Hollywood, fără a fi recunoscuţi de Academie până acum.

Robert Downey Jr.

Chiar dacă este cel mai bine plătit actor de la Hollywood şi a jucat în aproape 70 de lungmetraje, Robert Downey Jr. nu se poate lăuda deocamdată că are un Oscar. În schimb, poate spune că eforturile i-au fost răsplătite, având în vedere că deţine o avere de 300 de milioane de dolari. Cunoscut pentru rolul principal din franciza Marvel „Iron Man”, cât şi pentru rolurile din „Soapdish”, vedeta a fost nominalizată la Oscar pentru rolul lui Charlie Chaplin din pelicula „Chaplin”. În ciuda unei lungi liste de succese, Downey Jr. mai are de aşteptat marele premiu al Academiei Americane de Film.

Harrison Ford

Nici actorul care le-a dat viaţă personajelor Indiana Jones, Han Solo şi Jack Ryan nu are un Oscar acasă. A jucat în numeroase francize de succes, dar nu a fost încă recunoscut de Academie. De fapt, trei dintre filmele lui Ford sunt clasate în primele cinci hituri de box office din toate timpurile. Şi el se poate mândri cu avere de 300 de milioane de dolari.

Samuel Jackson

A apărut în 148 de filme, printre care „Snakes on a Plane”, „Pulp Fiction” şi D”ie Hard with a Vengeance”, ba chiar a strâns o avere frumuşică de 250 de milioane de dolari. Samuel Jackson este unul dintre actorii cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi totaluri de box office la nivel mondial de peste 16,7 miliarde de dolari. Oare mai are nevoie de un Oscar?

Woody Harrelson

Harrelson este cunoscut pentru rolul Woody Boyd din serialul de televiziune „Cheers”, dar pentru apariţia în peste 60 de lungmetraje, inclusiv „White Men Can't Jump”, „Propunere indecentă” şi „Natural Born Killers”. Are o avere de 70 de milioane de dolari şi a fost recunoscut pentru munca sa pe scena teatrului, dar nu a primit încă un Oscar.

Sigourney Weaver

A jucat în peste 60 de filme („Alien”, „Ghostbusters”, „Avatar”) şi a creat personaje devenite clasice. Weaver are şi o avere impresionantă de 60 de milioane de dolari. A fost nominalizată de nenumărate ori la OScar, dar nu a câştigat niciodată unul. Rămâne totuşi una dintre cele mai mari vedete de cinema din toate timpurile.



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg