Au renunţat la cariere pentru a fi mame. Pentru Alicia Keys, celebră pentru hitul „Girl on Fire‟, copiii au prioritate

1 vedete jpg jpeg

La Hollywood, există multe celebrităţi de succes, care şi-au sacrificat carierele impresionante pentru a se concentra în totalitate pe creşterea copiilor. Iată cine sunt aceste vedete!

Mulţi părinţi de la Hollywood nu sunt dispuşi să renunţe la celebritate de dragul familiei, mai ales că ei pot câştiga milioane de dolari în urma unui contract important. Dar, în ciuda banilor obţinuţi şi a faimei câştigate, există unele vedete care pun familia mai presus de orice, în special copiii. Christina Aguilera şi Alicia Keys se numără printre celebrităţile care au renunţat să apară pe scenă, atunci când se aflau în apogeul carierei lor!

Alicia Keys

Artista şi-a pus amprenta în lumea muzicii cu vocea ei unică şi cu numeroasele premii Grammy, din palmaresul său. Ea are doi copii - pe Egypt Doud şi pe Genesis Ali. Pe Egypt l-a născut în anul 2010, iar pe Genesis în 2014. Din 2010 şi până în 2015, ea s-a retras din atenţia publicului, pentru a se concentra pe creşterea copiilor. În 2015 a revenit ca jurat al emisiunii „The Voice‟ şi, în acel moment, artista a declarat că încearcă, pe cât posibil, să găsească un echilibru între muncă şi copii, doar că, în orice moment, copiii au prioritate.

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow şi-a întrecut tatăl! Ele sunt vedetele care au câştigat mai multe premii decât părinţii lor 

Christina Aguilera

Vedeta pop este cunoscută în întreaga lume pentru perioada ei glorioasă a anilor ’90, când, cu vocea ei puternică, făcea furori în întreaga lume. Dar, mai presus de toate, cântăreaţa nu este mândră doar de vocea ei unică, ci de naşterea fiului ei, Max. Când Aguilera a născut primul ei copil, ea s-a îndepărtat din lumina refletoarelor. Acum este mamă a doi copii şi mai lansează, din când în când, câte o piesă, dar tot familia rămâne o prioritate.

Jessica Simpson

Artista a fost una dintre cele mai populare cântăreţe din anii ’90 şi de la începutul anilor 2000. Ultimul album al său a fost lansat în anul 2010, iar de atunci Jessica nu a mai revenit în lumina reflectoarelor. S-a concentrat mai mult pe viaţa de familie, dorinţa ei fiind să fie o mamă şi o soţie de succes. Cu toate acestea, într-un interviu, Jessica a declarat că îi este dor să meargă din nou într-un turneu muzical.

Citeşte şi: Înşală fără regrete! Escapadele amoroase ale celor mai cunoscute staruri infidele din lume

Shania Twain

Artista a oferit lumii întregi multe piese de succes, precum „Man! I Feel Like A Woman‟, melodie difuzată de radiourile din întreaga lume. Shania era în vârful carierei când a decis că traiectoria vieţii ei trebuie să se schimbe. Mai exact, să se concentreze pe creşterea copilului ei şi să ducă o viaţă liniştită de familie. Shania şi soţul ei, Robert Lange, au decis de comun acord să se mute în Elveţia pentru a-l creşte pe Eja.

Demi Moore

Actriţa Demi Moore şi Bruce Willis formau unul dintre cele mai populare cupluri ale anilor ’80 şi de la începutul anilor ’90. Erau cunoscuţi drept „cuplul de aur al Hollywood-ului‟, deşi, după ani de căsnicie, cei doi au divorţat. După ce Demi a născut trei fete, pe atunci, Demi şi Bruce au hotărât să se mute în micul oraş Idaho, din California. Demi Moore renunţase pe atunci la cariera sa şi nu a avut nicio problemă să facă această schimbare în viaţa ei.

Sursă foto: Shutterstock Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg