Barack Obama, petrecere grandioasă la 60 de ani. Ce condiţie trebuie să îndeplinească toţi invitaţii

1 shutterstock 560410630 jpg jpeg

Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, plănuieşte o petrecere fastuoasă la împlinirea vârstei rotunde de 60 de ani, pe 4 august 2021. Unde va avea loc, ce vedete sunt invitate şi care e condiţia pentru a participa?

Petrecerea va avea loc pe insula Martha's Vineyard, o cunosută destinaţie de vacanţă pentru milionari şi celebrităţi. Printre invitaţi se vor număra prieteni celebri ai lui Barack Obama, inclusiv realizatoarea TV Oprah Winfrey şi George Clooney. Oaspeţii vor face un test COVID-19 înainte de a participa la petrecere, iar condiţia este, evident, ca rezultatul să fie negativ. Barack Obama deţine un conac de aproape 7.000 de metri pătraţi, cu şapte dormitoare, pe care l-a cumpărat în 2019, cu 11,75 milioane de dolari.

Fostul preşedinte al SUA este cunoscut pentru petrecerile extravagante pe care le dă la împlinirea unor vârste rotunde. În 2011, când a serbat 50 de ani, a organizat un eveniment grandios chiar la Casa Albă, alături de celebrităţi precum rapperul Jay-Z, Stevie Wonder, Tom Hanks, comediantul Chris Rock şi legendele baschetului Charles Barkley şi Grant Hill.

Martha's Vineyard este o insulă situată la sud de Cape Cod, în Massachusetts (Statele Unite ale Americii), cunoscută pentru faptul că este o colonie populară de vară. Insula a fost botezată de exploratorul englez Bartholomew Gosnold (pe a cărui fiică o chema Martha), care a sosit aici în 1602 şi a descoperit insula triunghiulară, lungă de circa 33 de kilometri. În secolul al XIX-lea era un centru prosper al vânătorilor de balene, dar, după ce această activitate a intrat în declin, a devenit staţiune turistică, în special pentru turişti bogaţi. Insula este azi un magnet pentru oameni bogaţi şi celebri.

FOTO ShutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg