Bere Gratis, Gheorghe Zamfir & Shift lansează piesa "Frate"

1 71473 original jpg jpeg

Formaţia Bere Gratis lansează single-ul şi videoclipul "Frate", o colaborare inedită cu maestrul Gheorghe Zamfir & Shift.

Piesa Frate,single extras de pe următorul album Bere Gratis,este compus de către Robert Anghelescu &Shift. Albumul "Tonomatul de vise" va fi lansat la concertul aniversar "18 ani, frate",de pe 27 octombrie,la Sala Palatului. 

Este prima dată când Bere Gratis colaborează atât cu Gheorghe Zamfir,cât şi cu Shift,chiar dacă băieţii au cântat alături de fiecare dintre ei,în concerte. 

Videoclipul este regizat de catre solistul Bere Gratis,Mihai Georgescu,si a fost filmat pe parcursul a doua zile in Bucuresti si la muzeul Golesti. Formatia a lansat in avanpremiera videoclipul Frate in cadrul unui eveniment luni,10 octombrie,intr-o locatie din Bucuresti,alaturi de artisti,prieteni,oameni din media. 

Colaborarea inedita cu Gheorghe Zamfir &Shift este una dintre surprizele pregatite de catre Bere Gratis inaintea mega-concertului aniversar "18 ani, frate",de pe 27 octombrie,ora 20:00,la Sala Palatului. 

Vino sa vezi “Ce n-a vazut Parisul” alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie,ora 20:00,intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata,iar tu le vei ura “La multi ani”,si acum,la doar 18 ani.

Biletele au fost puse in vanzare la Sala Palatului,standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etaj 2,Magazinul Muzica,Libraria Mihai Eminescu,agentiile Eurolines si TUI Travel Center,Magazinele Diverta si online prin ticketnet.ro,eventim.ro,myticket.ro,bilete.ro,iabilet.ro si bilet.ro. 

Parteneri media:Magic Fm,Romania TV,InfoMusic,ziarulring.ro,iconcert.ro,urban.ro,Tonica,BestMusic,eva.ro si Gazeta Sporturilor.

Vezi noul videoclip aici:Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg