Bere Gratis şi Elena Gheorghe lansează videoclipul piesei "Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi"

1 66321 original jpg jpeg

Trupa Bere Gratis se află la prima colaborare cu frumoasa Elena Gheorghe, iar piesa "Iarnă ne-a surprins îndrăgostiţi" este dedicată magiei sărbătorilor de iarnă şi sentimentelor puternice şi pure care iau naştere în această perioadă rece.

Single-ul "Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi" este compus de către Robert Anghelescu şi Mihai Georgescu şi videoclipul a fost filmat pe parcursul unei zile în Predeal,şi este regizat de către Richard şi Claudiu Stan. Cei doi artişti sunt într-o poveste simpatică şi amuzantă,un comic de situaţie şi de personaje. Inspirat de magia şi frumuseţea sărbătorilor de iarnă,dar şi a anotimpului alb,a surprizelor şi cadourilor,personajul interpretat de către Mihai,solistul trupei Bere Gratis,doreşte să îi facă o surpriză iubitei sale,personaj interpretat de către Elena Gheorghe,o cină romantică.

"Luna decembrie e luna mea preferată! Este luna în care, în fiecare an, lansez câte o piesă care să surprindă emoţiile unice ce ne cuprind în această perioadă. Mă bucur foarte mult de invitaţia băieţilor de a colabora pentru că îmi place piesa, are un sound special în care mă regăsesc. Piesa este o felicitare muzicală pentru toţi cei care iubesc acest anotimp, este o invitaţie la a te bucura de iarnă şi de lucrurile minunate care se întâmplă",declară Elena.

"Credem că momentul apropierii Crăciunului stârneşte pe fiecare dintre noi să aducă în inima celor din jur multă bucurie şi multă sensibilitate. De fiecare dată când colaborăm cu cineva, alegem vocea potrivită, iar Elena este vocea care completează foarte bine mesajul şi stilul piesei. Cum în România iarna ne ia prin surprindere de fiecare dată, sperăm că această piesă să-i surprindă plăcut pe toţi cei care iubesc şi să devină imnul oamenilor care se îndrăgostesc iarna",preciseaza solistul trupei Bere Gratis,Mihai.

Vezi noul videoclip aici al celor de la Bere Gratis împreună cu Elena Gheorghe aici:Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg