Betty Stroe şi Wilmark lansează videoclipul "Amala"

1 68521 original jpg jpeg

Betty Stroe şi Wilmark lansează piesa "Amala", o poveste plină de culoare, zâmbete, zeci de costumaţii, dans, energie, ce are în prim plan comicul de situaţie şi cel de personaje.

Single-ul Amala marchează cea de-a doua colaborare dintre Betty şi Wilmark şi este compusă de către cei doi artişti,alături de Danny Mazo. Videoclipul este regizat de către Zsolt Kapros şi a fost filmat pe parcursul a 20 de ore,iar cei doi artişti au schimbat zeci de costume,de la cel tradiţional românesc,la cele latino,cu roluri inedite şi multă autoironie. 

"Am vrut să facem o piesă de distracţie de vară, care să te facă să călătoreşti în zone tropicale, exotice, este o piesă nebună, de party, o piesă care invită oamenii să se distreze, să nu le pese de ceea ce spun ceilalţi, să facă ceea ce îşi doresc aşa cum îşi doresc şi să trăiască fiecare clipă. În videoclip ne-am gândit să punem în practică toate ideile, avem zeci de costumaţii care ne poartă din anii 80 disco style până la carnavalul de la Rio, pilot, şcolăriţă, soldat, hawaii şi multe altele",mărturiseşte Wilmark. 

"Ideea videoclipului Amala ne-a venit într-o seară când scriam împreună versurile pentru partea de rap a lui Wilmark. Atunci ne-am gândit că ar fi foarte interesant să putem realiza un videoclip în care să includem cât mai multe elemente din show-ul nostru, Tequila Party, multe schimbări de costume, dansatori, energie. Am mers mai departe cu ideea şi am ales tematică Roleplay",a spus Betty Stroe. 

După filmările videoclipului,distracţia a continuat într-un club de salsa din Bucureşti,unde Betty şi Wilmark au dansat alături de echipă până în zorii zilei,fiind cea mai lungă petrecere la care au fost prezenţi,peste 30 de ore. Prima lor colaborare a fost piesa "Dame mas",cu ritmuri de kizomba şi un videoclip incendiar. Încă de atunci,cei doi artişti au pregătit şi un show la fel de incendiar. 

Vezi noul videoclip aici: Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg