Nu stă pe banii soțului! Partenera lui Vin Diesel e milionară în euro!

Starul filmelor „Fast and Furious” a acumulat o avere de 225 milioane de dolari până acum. Iar partenera lui de viață își câștigă propriii bani. Din ce?

image

Toată lumea îl cunoaște pe Diesel, însă puțini știu cine-i stă alături starului holyywoodian de aproape 15 ani încoace. Este vorba despre Paloma Jimenez, care nu este o neica nimeni, ci o femeie independentă, care-și câștigă singură banii.

Vin Diesel a fost întotdeauna discret cu viața lui privată, ceea ce a făcut ca nici măcar fanii actorului să nu știe dacă el și mama celor trei copii ai lui sunt căsătoriți sau nu. Cert e că se înțeleg foarte bine, își cresc împreună odorurile și nu au niciodată divergențe despre… finanțele familiei. Și trăiesc bine-mersi ca doi soți fericiți!

image

Diesel și Jimenez sunt împreună din 2007 și, în 2008, a venit pe lume primul lor copil, fiica Hania, după care, doi ani mai târziu, familia lor s-a extins cu fiul Vincent. În 2015, s-a născut și cel de-al treilea lor copil denumit Pauline, după bunul prieten al actorului, Paul Walker, care a murit prematur, într-un accident stupid.

Celebritynetworth.com a publicat averea persoană a partenerei lui Diesel. Jimenez are în cont nu mai puțin de 5 milioane de dolari. Având în vedere că stă cu un actor de top, am zice că acești bani reprezintă partea ei din banii lui. Dar nu-i așa! Acești bani sunt câștigați de ea! Cum?

image

Cei doi parteneri de viață au conturi separate și el n-a depus niciodată bani în contul ei, cel puțin așa ne asigură presa americană. Și, dacă e să spunem că ea a beneficiat de urma lui, ei bine, a profitat doar de pe urma notorietății lui Diesel. Și a primit propuneri de proiecte bănoase pentru că a devenit cunoscută la brațul starului hollywoodian. Corect!

Independentă și ambițioasă, Paloma și-a construit o carieră în modeling de una singură, fiind reprezentată de agenția de modeling Two Management din Los Angeles, care i-a făcut rost de contracte cu branduri mari, precum Coca-Cola, Pantene și Honda, dar și de proiecte în țara ei natală. Mai mult, modelul mexican a apărut pe coperta mai multor reviste de renume, cum ar fi Maxim, crescându-și astfel propria notorietate.

Foto - ShutterstockRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg