Nu stă pe banii soțului! Partenera lui Vin Diesel e milionară în euro!

Starul filmelor „Fast and Furious” a acumulat o avere de 225 milioane de dolari până acum. Iar partenera lui de viață își câștigă propriii bani. Din ce?

image

Toată lumea îl cunoaște pe Diesel, însă puțini știu cine-i stă alături starului holyywoodian de aproape 15 ani încoace. Este vorba despre Paloma Jimenez, care nu este o neica nimeni, ci o femeie independentă, care-și câștigă singură banii.

Vin Diesel a fost întotdeauna discret cu viața lui privată, ceea ce a făcut ca nici măcar fanii actorului să nu știe dacă el și mama celor trei copii ai lui sunt căsătoriți sau nu. Cert e că se înțeleg foarte bine, își cresc împreună odorurile și nu au niciodată divergențe despre… finanțele familiei. Și trăiesc bine-mersi ca doi soți fericiți!

image

Diesel și Jimenez sunt împreună din 2007 și, în 2008, a venit pe lume primul lor copil, fiica Hania, după care, doi ani mai târziu, familia lor s-a extins cu fiul Vincent. În 2015, s-a născut și cel de-al treilea lor copil denumit Pauline, după bunul prieten al actorului, Paul Walker, care a murit prematur, într-un accident stupid.

Celebritynetworth.com a publicat averea persoană a partenerei lui Diesel. Jimenez are în cont nu mai puțin de 5 milioane de dolari. Având în vedere că stă cu un actor de top, am zice că acești bani reprezintă partea ei din banii lui. Dar nu-i așa! Acești bani sunt câștigați de ea! Cum?

image

Cei doi parteneri de viață au conturi separate și el n-a depus niciodată bani în contul ei, cel puțin așa ne asigură presa americană. Și, dacă e să spunem că ea a beneficiat de urma lui, ei bine, a profitat doar de pe urma notorietății lui Diesel. Și a primit propuneri de proiecte bănoase pentru că a devenit cunoscută la brațul starului hollywoodian. Corect!

Independentă și ambițioasă, Paloma și-a construit o carieră în modeling de una singură, fiind reprezentată de agenția de modeling Two Management din Los Angeles, care i-a făcut rost de contracte cu branduri mari, precum Coca-Cola, Pantene și Honda, dar și de proiecte în țara ei natală. Mai mult, modelul mexican a apărut pe coperta mai multor reviste de renume, cum ar fi Maxim, crescându-și astfel propria notorietate.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg