Bianca Linta lansează piesa "In A High"

1 68135 original jpg jpeg

DJ şi artist român din New York, Bianca Linta ne-a cucerit cu primul single lansat alături de Cat Music, "Naughty Truck". Presa a definit acest track ca ”prima piesă adevărată de EDM din muzica românească”.

Astăzi,Bianca Linta continuă să ne surprindă cu un nou release EDM-"In a high",o poveste sensibilă şi originală,o melodie compusă alături de producători internaţionali. 

"In a High este o piesă despre sufletele pereche, care trec împreună prin ploi şi soare, despre cei care reuşesc să pună pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbeşte despre arta de a depăşi punctul de cotitură, în care fie alegi să rămâi cu persoana iubita, fie să vă despărţiţi. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la început de drum, o întâlnesc. În cazul de faţă, ea îşi declară dragostea necondiţionată şi îl alege pe el de fiecare dată. 'In a High' e o piesă specială şi personală, dragă inimii mele, pentru toate sufletele curajoase. Love each other fearlessly!",mărturiseşte Bianca. 

În stilul caracteristic al Biancăi,şi noua piesă "In A High" are influenţe EDM şi a fost compusă de către Bianca Linta,Ilton Kosta,Claudio Cristo şi Florin Grozea. 

Bianca Linta a surprins publicul în 2015 cu single-ul şi videoclipul "Naughty Truck",cu o imagine originală şi o poveste ce susţine mesajul piesei,într-o notă expresionistă şi psihedelică,cu elemente grafice,fashion şi inserturi digital art. 

Mai mult,Bianca a început să mixeze şi să compună de la 20 de ani şi a fost descrisă de către presa americană drept ”Ioana d’Arc din viitor”. Artista a mixat în numeroase cluburi şi festivaluri din SUA,alături de MYNC,Max Vangeli,Crystal Waters,Bro Safari,MakJ,DVBBS,Gareth Emery,The Crystal Method etc.

Ascultă noua piesă aici:Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg