Blonde, brunete sau roşcate: cum le stă mai bine?

1 54678 original jpg jpeg

Că-şi schimbă lookul pentru un rol sau ca să iasă din rutină, că urmează un trend sau vor să-şi impresioneze jumătatea, celebrităţile se afişează cu o altă nuanţă a părului aproape la fel de des precum apar în filme.

Pe unele,noul stil le prinde cel puţin la fel de bine ca vechiul,altele ar trebui să rămână la culoarea care le-a consacrat. Să vedem despre cine e vorba...

Emma Stone,cu pletele bălaie sub acoperire

Când a apărut pentru prima dată pe ecrane,Emma Stone era roşcată. De-abia la ceva vreme după,ea a recunoscut că,din născare,este blondă. Şi,deşi se spune că Hollywoodul este îndrăgostit de podoaba capilară deschisă la culoare,producătorii i-au oferit roluri importante şi în momentele ei roşcovane. Nouă ne place de ea roşcată! Îi pune în valoare pistruii,dar şi ochii maaari!

Kim Kardashian a rămas fidelă „rădăcinilor” sale

Vedeta de reality show deţine una dintre cele mai invidiate podoabe capilare din Cetatea Filmului. În 2009 însă,a avut o tentativă de-a aborda lumea în chip de blondă. Înfricoşaţi ca de Apocalipsă,cu toţii am vrut ca acel moment să treacă mai repede şi Kim,printr-o minune divină,să redevină brunetă.Cum îi stă cel mai bine!

Brunetă:95% Blondă:5%

simeon stalpnicul png

Jessica Biel e adepta nuanţelor naturale

La origini brunetă,Jessica Biel,soţia cântăreţului Justin Timberlake şi fosta protagonistă a serialului „Al şaptelea cer”,s-a gândit să cocheteze cu blondul platinat. Aşa se face căne-am trezit cu ea decolorată,dar atât de decolorată încât ne-am speriat că ar putea dispărea de tot. Biel şi-a dat seama repede că nuanţele deschise n-o avantajează şi a revenit la culoarea din născare. Şi bine a făcut!

Brunetă:90% Blondă:10%

simeon stalpnicul png

Pe Scarlett Johansson o prinde blondul

Trăsăturile actriţei o ajută să adopte orice look,însă blondul natural nu va fi întrecut,în ceea ce o priveşte,nici de nuanţele de abanos şi nici de cele ca văpaia. În plus,în momentele în care Scarlett a fost roşcată,ceva ne lăsa impresia de fals sau de artificial.

Blondă:80% Roşcată:20%

simeon stalpnicul png

Şatenul o avantajează pe Angelina Jolie

A apărut în faţa camerelor şi brunetă,şi blondă pui,tunsă şi băieţeşte,dar coafată şi în stil Marilyn Monroe. În prezent,logodnica lui Brad Pitt se joacă doar cu tentele mai închise ale şatenului (spre brunet) şi credem că o prinde foarte bine acest aspect aranjat,fără extravaganţe.

Brunetă:65% Blondă:35%

simeon stalpnicul png

Stilul Victoriei Beckham:negru în întregime

Soţia fotbalistului David Beckham le-a încercat pe toate,cum s-ar spune. Am cunoscut-o brunetă,pe vremea când cânta în formaţia Spice Girls,a încercat apoi un bob (tunsoarea aceea franţuzească,până aproape de lobul urechii) blond,s-a tuns băieţeşte şi,după,într-o nuanţă închisă. Care se asortează reputaţiei sale de „scorpie”!

Brunetă:85% Blondă:15%

simeon stalpnicul png


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg