Bogați care și-au dezmoștenit copiii. Tori Spelling, surpriză din partea tatălui

Mulți părinți își doresc să le ofere copiilor confortul de care au nevoie și să le pună la dispoziție tot ce au agonisit în viață. Nu și acești oameni bogați, care au avut alte planuri în minte! Când a venit vorba de împărțirea averii, și-au pus copiii biologici în plan secund, iar banii lor au ajuns în mâinile altor persoane. 

image

În lume, există miliardari și multimilionari care nu și-au dorit să le lase copiilor, la finalul vieții, banii din conturile lor, casele, mașinile sau alte achiziții. Inclusiv actrița Tori Spelling a avut parte de o surpriză, când tatăl său a încetat din viață. Se aștepta să primească milioane de dolari, însă a primit mult mai puțin decât spera.  

Tony Curtis 

Starul din „Some Like It Hot‟, Tony Curtis, a avut în timpul vieții șase copii și a agonisit o avere ridicată la 60 de milioane de dolari. În testament, el a scris: „Recunosc existența copiilor mei și am ales, în mod intenționat, să nu le ofer nimic în acest ultim testament‟. Uluiți, copiii săi au bănuit că ultima soție a lui Tony, care era cu 45 mai tânără ca el, l-a convins pe milionar să îi dezmoștenească. La doar un an de la moartea lui Tony, fosta soție a scos la licitație sute de bunuri personale care îi aparțineau lui Tony și obiecte prețioase. La licitație, ea a obținut peste 1 milion de dolari, iar copiii nu au încasat niciun ban. 

Citește și: Ce sunt centimiliardarii și cine va fi primul triliardar din istorie 

Mickey Rooney 

La apogeul carierei sale de actor, Mickey Rooney câștiga săptămânal 65.000 de dolari, echivalentul a 250.000 de dolari, în banii de astăzi. În timpul vieții, el a avut 9 copii biologici, dar când a murit, la vârsta de 93 de ani, Rooney i-a lăsat moștenire fiului fostei sale soții, suma modică de 18.000 de dolari. Ulterior, copiii biologici ai lui Rooney au contestat testametul și au susținut că actorul a fost „influențat în mod nejustiticat‟. 

Jerry Lewis 

Comicul american Jerry Lewis a strâns, de-a lungul vieții, aproximativ 50 de milioane de dolari. El a avut șase copii cu prima soție și o fiică adoptivă, cu cea de-a doua soție. În testament, el a ales să își dezmoștenească copiii biologici, precum și pe descendenții lor. În schimb, i-a lăsat averea fiicei sale adoptive. 

Spre deosebire de imaginea sa comică pe care o arăta pe marile ecrane, unul dintre copiii săi, și-a descris tatăl drept: „O persoană răutăcioasă și rea. Nu a fost niciodată iubitor și grijuliu față de mine și frații mei‟, a spus Gary Lewis, fiul lui Jerry. 

Vezi și: Cine a moștenit averea colosală al lui Walt Disney? Judecătorul care s-a ocupat de caz, acuzat de corupție

Aaron Spelling 

Tatăl vedetei Tori Spelling, (Dona din serialul „Beverly Hills, 90210”) Aaron Spelling, a fost un mare producător american de film, de televiziune și, ocazional, actor. Când Aaron a murit, în anul 2006, în urma unui accident vascular cerebral sever, el a lăsat în urmă o avere de 500 de milioane de dolari. La vremea aceea, Aaron Spelling deținea cea mai mare casă din Los Angeles.

Probabil te întrebi ce avere a moștenit Tori, fiica sa. Ei bine, din cauza obiceiurilor sale de a cheltui bani în mod obsesiv, Tori a primit doar 0,003% din averea tatălui său. Se spune că Tori Spelling avea obiceiul să cheltuiască într-o singură sesiune de cumpărături în jur de 60.000 de dolari.

Până în anul 2016, Tori Spelling a fost dată în judecată de mai multe companii de credit, după ce a cheltuit peste posibilitățile ei. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg