Boy George a făcut închisoare cu fostul soț al lui Amy Winehouse. Concluzia sumbră la care a ajuns

Starul trupei Culture Club a făcut niște destăinuiri uluitoare când a pomenit despre cele patru luni petrecute după gratii și discuțiile pe care le-a avut cu un coleg de celulă faimos…

image

Cântărețul de 62 de ani a avut o viață palpitantă! Boy George a recunoscut că a făcut închisoare la viața lui după ce a fost găsit vinovat, în 2009, că a legat o escortă masculină de calorifer și a bătut-o cu un lanț de metal.

Coincidența a făcut ca, în același timp, altă vedetă să își ispășească sentința în aceeași închisoare. Era vorba despre fostul soț al regretatei Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, care a stat 27 de luni după gratii pentru că l-a luat la bătaie pe proprietarul unui bar și a încercat să-și ascundă fapta dându-i șpagă victimei.

În noua autobiografie a cântărețului, denumită „Karma: My Autobiography”, George a dezvăluit că el și Blake stăteau adesea de vorbă în celula lui. Și ce le-a fost dat să audă urechilor lui de la cel care a împins-o spre moarte pe Amy Winehouse…

„Blake avea o aură de băiat rău și am înțeles imediat de ce i-a plăcut lui Amy de el… Erau niște iubiți faimoși, pasionali, nici nu-i de mirare că tragedia a apărut în viața lor…”, a scris Boy George în cartea sa.  

Amy Winehouse – care s-a stins din viață în 2011, la numai 27 de ani, din cauza intoxicării cu alcool – s-a măritat cu Blake în mai 2007, iar acesta a fost arestat în același an, cândva în cursul lunii noiembrie. Judecătorul David Radford a declarat că Blake era băut și drogat atunci când l-a atacat pe proprietarul de bar, James King, în iunie 2007.

image

Pe de altă parte, George – născut George O'Dowd – a fost condamnat în decembrie 2008 pentru incidentul comis în aprilie 2007. Tribunalul Snaresbrook din Londra a stabilit că vedeta l-a legat la mâini pe un anume Audun și l-a bătut cu un lanț de metal. Artistul a fost condamnat la 15 luni în închisoare pe 16 ianuarie 2009.

În tot timpul petrecut după gratii, cântărețul și fostul soț al lui Amy Winehouse s-au apropiat, luau cafeaua împreună în celula lui Boy George. Iar, din discuțiilor lor, cântărețul și-a dat seama că Amy n-avea nicio șansă să supraviețuiască alături de rebelul ei soț. Dependent de droguri și alcool, acesta a fost exemplul negativ care i-a grăbit sfârșitul talentatei cântărețe, din păcate.

foto - Shutterstock



Recente

soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg