Bradley Cooper, acasă la Beyoncé: „M-am speriat‟. Ce a făcut acolo?

Orice fan al cântăreței Beyoncé și-ar dori să-i pășească în casă, însă Bradley Cooper a dezvăluit că a avut o experiență „nebunească‟ în locuința familiei Carter. Ce s-a întâmplat acolo și de ce a plecat actorul dezamăgit? 

image

Bradley Cooper și acum își amintește detaliile vizitei pe care i-a făcut-o lui Beyoncé în anul 2018: „M-am speriat‟, a spus actorul într-un interviu...  

Ce a făcut Bradley Cooper acasă la Beyoncé? 

În urmă cu șase ani, Bradley Cooper s-a gândit să îi propună cântăreței să o joace pe Ally în celebrul film „A Star Is Born‟. Așadar, pentru că proiectul se anunța a fi unul de amploare, Bradley Cooper și-a făcut curaj și a mers în casa artistei pentru a-i prezenta rolul. 

Citește și: Bradley Cooper a fugit de pe scenă când a fost sunat de la școala copilului său 

Vedeta a povestit că a fost emoționat când a povestit cu Jay-Z și Beyoncé: „Jay-Z se afla în fața televizorului și se uita la Judecătoarea Judy. Încă îmi amintesc. Nu glumesc. M-am speriat de situație. Îmi amintesc că m-am confruntat cu o tuse ciudată când i-am explicat lui Beyoncé ce vreau. A fost o nebunie. Ea a fost incredibilă, la fel și el. Este unul dintre cei mai mari oameni din toate timpurile.‟ 

În cele din urmă, oferta financiară pare că ar fi determinat-o pe Beyoncé să refuze rolul, deoarece producătorul filmului, Greg Silverman, i-ar fi propus mai puțin de 25 de milioane de dolari. Astfel, Bradley Cooper a fost nevoit să se axeze pe o altă vedetă, scrie „Daily Mail‟.

Următoarea propunere a fost Adele, dar pentru că ea era ocupată, Lady Gaga a obținut rolul. Tot în același interviu, Bradley Cooper și-a amintit că a auzit-o pe Gaga cântând la un concert, iar atunci a știut că își dorește să o cunoască mai bine. 

Citește și: Modul adorabil în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea Globului de Aur 

Intuiția lui Bradley Cooper i-a purtat noroc, deoarece filmul „A Star Is Born‟ a avut mult succes cu Lady Gaga în rolul principal. Pelicula a câștigat opt nominalizări la Premiile Academiei de Film, iar Lady Gaga a obținut numeroase premii, printre care: un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA și un Glob de Aur. 

Sursă foto: Shutterstock   Recente

Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg