Bradley Cooper, acasă la Beyoncé: „M-am speriat‟. Ce a făcut acolo?

Orice fan al cântăreței Beyoncé și-ar dori să-i pășească în casă, însă Bradley Cooper a dezvăluit că a avut o experiență „nebunească‟ în locuința familiei Carter. Ce s-a întâmplat acolo și de ce a plecat actorul dezamăgit? 

image

Bradley Cooper și acum își amintește detaliile vizitei pe care i-a făcut-o lui Beyoncé în anul 2018: „M-am speriat‟, a spus actorul într-un interviu...  

Ce a făcut Bradley Cooper acasă la Beyoncé? 

În urmă cu șase ani, Bradley Cooper s-a gândit să îi propună cântăreței să o joace pe Ally în celebrul film „A Star Is Born‟. Așadar, pentru că proiectul se anunța a fi unul de amploare, Bradley Cooper și-a făcut curaj și a mers în casa artistei pentru a-i prezenta rolul. 

Citește și: Bradley Cooper a fugit de pe scenă când a fost sunat de la școala copilului său 

Vedeta a povestit că a fost emoționat când a povestit cu Jay-Z și Beyoncé: „Jay-Z se afla în fața televizorului și se uita la Judecătoarea Judy. Încă îmi amintesc. Nu glumesc. M-am speriat de situație. Îmi amintesc că m-am confruntat cu o tuse ciudată când i-am explicat lui Beyoncé ce vreau. A fost o nebunie. Ea a fost incredibilă, la fel și el. Este unul dintre cei mai mari oameni din toate timpurile.‟ 

În cele din urmă, oferta financiară pare că ar fi determinat-o pe Beyoncé să refuze rolul, deoarece producătorul filmului, Greg Silverman, i-ar fi propus mai puțin de 25 de milioane de dolari. Astfel, Bradley Cooper a fost nevoit să se axeze pe o altă vedetă, scrie „Daily Mail‟.

Următoarea propunere a fost Adele, dar pentru că ea era ocupată, Lady Gaga a obținut rolul. Tot în același interviu, Bradley Cooper și-a amintit că a auzit-o pe Gaga cântând la un concert, iar atunci a știut că își dorește să o cunoască mai bine. 

Citește și: Modul adorabil în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea Globului de Aur 

Intuiția lui Bradley Cooper i-a purtat noroc, deoarece filmul „A Star Is Born‟ a avut mult succes cu Lady Gaga în rolul principal. Pelicula a câștigat opt nominalizări la Premiile Academiei de Film, iar Lady Gaga a obținut numeroase premii, printre care: un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA și un Glob de Aur. 

Sursă foto: Shutterstock   



Recente

Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg