Vedetele care te motivează să renunți la alcool

Multe vedete s-au confruntat cu dependența de alcool, însă odată ce și-au găsit motivația de a renunța la astfel de băuturi, ele au observat care sunt beneficiile și și-au dorit să devină un exemplu pentru ceilalți. 

image

După excesul de mâncare și băutură din perioada sărbătorilor de iarnă, multe persoane au adoptat un stil de viață mai sănătos, renunțând astfel la consumul de alcool. Dacă și tu ai făcut această modificare în stilul tău de viață, însă ești pe cale să renunți, credem că vei fi motivat de aceste celebrități, care au reușit să renunțe la băuturile alcoolice și să devină un model! 

Citește și: Ce este Ianuarie pe uscat. Spune DA acestei provocări și sănătatea ta se va îmbunătăți! 

Cara Delevingne: „Am crezut că mă distrez‟

Fotomodelul Cara Delevingne (31 de ani) a renunțat la alcool, după ce s-a confruntat cu dependență. Ea a fost surprinsă de mai multe ori de paparazzii în stare de ebrietate, prin urmare, a urmat un tratament pentru a se recupera.

Anul trecut, ea a vorbit despre acest subiect într-un interviu pentru publicația „Vogue‟: „A fost sfâșietor. Am crezut că mă distrez, dar, la un moment dat, mi-am spus că nu arăt bine. Uneori, ai nevoie să verifici realitatea, iar acum pot să spun că sunt recunoscătoare pentru acele imagini.‟ 

Jessica Simpson, de nerecunoscut 

Cântăreața și actrița Jessica Simpson, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit într-o postare pe contul său de Instagram ce a motivat-o să renunțe la consumul de alcool: „Personal, trebuia să fac asta! Trebuia să nu mai beau alcool. Eram epuizată! Simțeam o durere și parcă o purtam ca pe o insignă‟, a scris vedeta. 

Bradley Cooper: „Am avut o perioadă rebelă‟

Actorul Bradley Cooper s-a luptat o lungă perioadă de timp cu dependența de alcool și substanțe interzise. Cu sinceritate, el a dezvăluit că se consideră „o persoană norocoasă‟ pentru că a avut puterea să renunțe la vârsta de 29 de ani:

„Am avut o perioadă rebelă, dar nu a avut de-a face cu faima. Am fost norocos. M-am oprit la 29 de ani. Sunt foarte norocos‟, a spus el.

De asemenea, actorul a dezvăluit că, dacă nu renunța atunci la alcool, cariera lui s-ar fi putut încheia: „Mi-am dat seama că nu voi putea fi la înălțimea potențialului meu și m-am speriat foarte tare. M-am gândit că îmi voi strica viața. Renunțarea la alcool ajută foarte mult!‟, a spus el pentru „Hollywood Reporter‟. 

Vezi și: Cât alcool consumă românii. S-au stabilit cei mai mai băutori din lume!

Chrissy Teigen a scăpat de anxietate 

În iulie 2022, Chrissy Teigen a dezvăluit că a renunțat la alcool din cauza anxietății pe care o simțea după ce consuma astfel de băuturi: „Am băut pentru a pune capăt anxietății nebunești, însă această anxietate a dispărut când am înțeles că nu băutura este soluția.‟ 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @jessicasimpson, Pinterest   



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg