Brînduşa Ionaşcu: „Nu ştiu unde duce drumul nostru, dar mergem înainte de mână“

1 tony si brindusa jpg jpeg

Dacă spui cuiva că la un târg de carte îţi poţi afla jumătatea, s-ar putea să nu te ia în serios. Probabil că nici Brînduşa nu s-a gândit că dragostea vine frumos ambalată cu volumele despre economie, afaceri şi investiţii. Am concentrat în aceste rânduri o parte din povestea actorilor soţ şi soţie, cu ochi albaştri şi inimi de copii.

Tony şi Brînduşa sunt celebri în lumea copiilor sub numele de Dilu şi Dila. Au căutat mult numele de scenă, ani buni chiar. Voiau să fie amuzante, uşor de reţinut, să se potrivească pe gen şi, probabil, să poată fi adaptate în viitor, de exemplu, „dilişor/dilişori“, când îşi vor mări familia. Până atunci, cuceresc inimile celor mici cu scenarii care stârnesc râsete cristaline, gândesc evenimente distractive pentru copii şi tot felul de activităţi, filmate şi pe canalul lor de YouTube.

Îşi dorea să devină actor

Tony este actor în toată puterea cuvântului, „de mic şi-a dorit să devină actor şi a terminat cursurile Facultăţii de Actorie în anul 2002, sub îndrumarea profesorilor Mircea Albulescu, Cătălin Naum şi Margareta Pogonat“, ne-a povestit cu mândrie Brînduşa. „Întâlnirea din 2005 cu actorul Dan Puric i-a adus foarte multe reuşite pe plan profesional, jucând în multe spectacole de pantomimă şi dans pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. În anul 2007, a participat alături de Compania de teatru <<Passe-Partout DP>> la turneul european organizat de Ministerul Afacerilor de Externe al României, pentru a marca aderarea Româ

..ea se visa consultant în afaceri

stanga
dreapta
5 peter pan si clopotica jpg jpeg
4 mimi jpg jpeg
6 romanii au talent 2 jpg jpeg
7 romanii au talent 3 jpg jpeg
8 dilu dila png2 jpg jpeg

Când vorbeşte despre soţul şi partenerul ei de scenă, Brînduşa mărturiseşte că a descoperit în el atât de multă bunătate şi blândeţe, atât de mult talent şi pasiune pentru actorie, atât de multă iubire pentru oameni, încât şi-a dorit să fie ca el. „Este ca un copil care nu vrea să crească mare, asemenea personajului din poveste Peter Pan. El este cu siguranţă modelul meu în viaţă“, subliniază Dila. În trecut, ea îşi dorea să studieze contabilitatea şi economia şi să aibă propria afacere de consultanţă în afaceri. În iarna anului 2005, elevă în clasa a XI-a la Liceul Waldorf şi în toiul pregătirilor pentru admiterea la Facultatea de Ştiinţe Economice, află de la profesori de Târgul de carte Gaudeamus. Se proiectează cu o viteză uluitoare printre rafturile pline de cărţi în căutarea celor mai bune şi preţioase volume scrise vreodată despre economie, afaceri şi investiţii. De-abia aştepta să vină sfârşitul de săptămână să participe la târgul de cărţi. Parcă o chema, şi când a venit momentul, a pornit la drum cu paşi repezi. „De fapt, acei paşi mă duceau fără să ştiu către o lume cu totul nouă pentru mine, un tărâm fantastic. Ziua a luat o turnură neaşteptată şi, din adultul ce mă pregăteam să devin, m-am trezit din nou copil, un copil ce privea cu ochii mari către o scenă mică, unde doi actori dădeau viaţă unor poveşti incredibile“, îşi readuce aminte cu nostalgie tânăra. Ce s-a întâmplat acolo? Aşa cum numai în filme vezi, Brînduşa nu a stat mult neobservată. Frumuseţea ei l-a săgetat pe Tony, care a chemat-o pe scenă, să îi fie asistentă la un număr cu experimente fizice şi chimice. A acceptat şi a rămas pe scenă, bucurându-se de primele aplauze pentru micul joc de rol, pe care l-a interpretat şi pe care nu îl va uita niciodată. Aşa l-a cunoscut pe actorul Tony Dumitrescu, cel care avea să-i fie partener de viaţă şi de scenă.

Întâlnirea dintre doi oameni este precum contactul dintre două substanţe chimice: dacă există o reacţie, amândoi suferă o transfor-mare. Aşa a început şi povestea noastră“, Brînduşa Ionaşcu

S-au înscris la Facultatea de Ştiinţe Economice

Dragostea îi „manevra“ ca pe marionetele de la teatrul de păpuşi. Au ajuns să se înscrie „împreună la cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice şi au descoperit că ştiinţele exacte se îmbină perfect cu actoria“, aşa că au pus bazele unei companii de organizări evenimente pentru cei mici. niei la Uniunea Europeană cu spectacolul de teatru „Don Quijote“, a continuat tânăra, cu acelaşi entuziasm.

A văzut-o şi a chemat-o pe scenă

De-abia aştepta să vină sfârşitul de săptămână să participe la târgul de cărţi. Parcă o chema, şi când a venit momentul, a pornit la drum cu paşi repezi. „De fapt, acei paşi mă duceau fără să ştiu către o lume cu totul nouă pentru mine, un tărâm fantastic. Ziua a luat o turnură neaşteptată şi, din adultul ce mă pregăteam să devin, m-am trezit din nou copil, un copil ce privea cu ochii mari către o scenă mică, unde doi actori dădeau viaţă unor poveşti incredibile“, îşi readuce aminte cu nostalgie tânăra. Ce s-a întâmplat acolo? Aşa cum numai în filme vezi, Brînduşa nu a stat mult neobservată. Frumuseţea ei l-a săgetat pe Tony, care a chemat-o pe scenă, să îi fie asistentă la un număr cu experimente fizice şi chimice. A acceptat şi a rămas pe scenă, bucurându-se de primele aplauze pentru micul joc de rol, pe care l-a interpretat şi pe care nu îl va uita niciodată. Aşa l-a cunoscut pe actorul Tony Dumitrescu, cel care avea să-i fie partener de viaţă şi de scenă.

La „Românii au talent‟ au primit 4 de DA

Pasiunea lui Tony pentru spectacole de pantomimă i-a dus până pe scena emisiunii „Românii au talent“, prezentând în audiţii un moment de pantomimă, o poveste frumoasă de dragoste dintre doi mimi, care a stârnit entuziasmul atât publicului, cât şi juriului care le-au oferit cu entuziasm patru de DA.

@arhivă personală