Bronde, nuanţa de păr a anului 2016

1 68666 original jpg jpeg

Nu este nici blond, nici brunet, ci un amestec între cele două. Stiliştii au decis că bronde este nuanţa de păr a anului 2016.

Ce este bronde

„Bronde este modul perfect pentru femeia brunetă care vrea să încerce nuanţe de păr mai deschise,fără a fi nevoită să se facă complet blondă“,spune Jason Backe,stilist. „Este acel amestec perfect dintre o nuanţă de maro deschis cu accente blonde subtile care,atunci când este amestecat cu restul de păr,capătă culoarea mierii,“ explică stilistul.

Backe spune că trăsătura definitorie a acestui trend în materie de vopsire a părului este o variaţie de tonuri de negru şi aurii,mai degrabă decât una sau două variaţii.Acest lucru înseamnă că poate exista o gamă de culori diversă pentru fiecare persoană în parte. Cu toate acestea,Backe spune că este mai uşor pentru brunetele naturale să obţină acest look. Şi asta pentru că dacă încerci să pui nuanţe mai închise în părul blond,există riscul ca rezultatul final să nu fie cel aşteptat.

02de6a410cff43262da0930417677fc4 jpg jpeg

Cum se face şi cât se menţine pe păr

Fiecare stilist are propria sa tehnică de vopsire a părului. Odată ce te vei vopsi bronde,trebuie să ai grijă de părul tău,pentru a te bucura cât mai mult de această nuanţă.

Foloseşte un şampon special pentru părul vopsit,astfel încât nuanţa nu se modifice atunci când intră în contact cu razele soarelui sau cu apa. Totodată,este important să foloseşti şi balsam de păr,pentru a avea un păr strălucitor cât mat mai mult.

Credit foto:www.hypemyhair.com,www.stylecaster.comRecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg