Bronde, nuanţa de păr a anului 2016

1 68666 original jpg jpeg

Nu este nici blond, nici brunet, ci un amestec între cele două. Stiliştii au decis că bronde este nuanţa de păr a anului 2016.

Ce este bronde

„Bronde este modul perfect pentru femeia brunetă care vrea să încerce nuanţe de păr mai deschise,fără a fi nevoită să se facă complet blondă“,spune Jason Backe,stilist. „Este acel amestec perfect dintre o nuanţă de maro deschis cu accente blonde subtile care,atunci când este amestecat cu restul de păr,capătă culoarea mierii,“ explică stilistul.

Backe spune că trăsătura definitorie a acestui trend în materie de vopsire a părului este o variaţie de tonuri de negru şi aurii,mai degrabă decât una sau două variaţii.Acest lucru înseamnă că poate exista o gamă de culori diversă pentru fiecare persoană în parte. Cu toate acestea,Backe spune că este mai uşor pentru brunetele naturale să obţină acest look. Şi asta pentru că dacă încerci să pui nuanţe mai închise în părul blond,există riscul ca rezultatul final să nu fie cel aşteptat.

02de6a410cff43262da0930417677fc4 jpg jpeg

Cum se face şi cât se menţine pe păr

Fiecare stilist are propria sa tehnică de vopsire a părului. Odată ce te vei vopsi bronde,trebuie să ai grijă de părul tău,pentru a te bucura cât mai mult de această nuanţă.

Foloseşte un şampon special pentru părul vopsit,astfel încât nuanţa nu se modifice atunci când intră în contact cu razele soarelui sau cu apa. Totodată,este important să foloseşti şi balsam de păr,pentru a avea un păr strălucitor cât mat mai mult.

Credit foto:www.hypemyhair.com,www.stylecaster.comRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg