Buze strălucitoare în doar câtiva paşi

1 67475 original jpg jpeg

Pe lângă ţinuta chic şi accesoriile trendy, iată cum poţi să-ţi faci buzele mai frumoase, pe care le vei accesoriza unui zâmbet superb, în plin sezon festiv.

Paşii pe care să-i urmezi pentru buze seducătoare şi strălucitoare

Hidratează buzele

Înainte de a începe,asigura-te că buzele tale sunt curate,ca să se poată păstra culoarea originală a rujului. Hidratează buzele şi apoi aplică culoare la mijlocul buzei de jos,mergând spre colţuri. Apoi împreunează buzele pentru a transfera culoare de pe partea inferioară pe buza superioară. Culoarea durează mai mult dacă repeţi această procedură,îndepărtând surplusul cu un şerveţel uscat.

Alege culori potrivite tenului

Dacă vrei că buzele să iasă în evidenţă,alege culori care se potrivesc cu tenul tău. Alege un set cu mai multe nuanţe,astfel încât să poţi să te joci alternativ cu tonurile de culoare,să ai nuanţe la modă,în stare proaspătă,în fiecare zi a sezonului festiv.

Fii atentă la textura aleasă

Alege texturi care sunt prietenoase pentru pielea ta. De la umed la lucios,nuanţele de buze sunt disponibile în mai multe texturi pe care le poţi asorta în funcţie de ocazie,eveniment sau ţinută. Texturile lucioase te fac să arăţi mai tânără,în timp ce texturile mate sunt ideale pentru aspectul elegant.

Exfoliază buzele

Exfolierea este un proces important,căruia trebuie să-i acorzi o atenţie deosebită. Se aplică balsam,de preferat unul care conţine ingrediente naturale,cum ar fi ceara de albine sau ulei de măsline,în fiecare noapte pentru a te asigura că buzele tale sunt moi şi au o culoare naturală. Este recomandat să exfoliezi buzele cu zahăr umed înainte de a utiliza balsamul sau rujul preferat. Poţi folosi,de asemenea,mierea,că o alternativă la balsamul de buze.

Consumă sucuri proaspete

Vrei ca buzele tale să fie din nou strălucitoare şi regenerate? Consumă o mulţime de apă şi sucuri bogate în vitamina C. Acestea nu doar că hidratează corpul,dar ajută şi la creşterea celulelor noi.

Renunţă la fumat

Ideal ar fi să te poţi lasă de fumat. Este indicat nu doar pentru întregul organism,însă şi buzele tale nu se vor mai usca şi nu se vor înnegri. De asemenea,evita consumul de lichide calde care ar putea opări buzele.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg