Cabral şi Andreea s-au căsătorit

1 48582 original jpg jpeg

Cabral şi logodnica lui, Andreea Pătraşcu au spus “da” în faţa ofiţerului stării civile ieri, 1 iunie. Emoţionaţi, aceştia au fost susţinuţi cu mare bucurie de familie şi de prieteni.

Vedetele postului de televiziune Acasă,cuplu proaspăt căsătorit civil,Andreea şi Cabral Ibacka au radiat de bucurie alături de cei prezenţi la eveniment. Şi în ochii naşilor,Irina şi Răzvan Fodor,s-au putut întrezării lacrimi de bucurie.

"M-am abţinut să nu plâng, dar nu am putut, pentru că am văzut-o pe mama cu ochii în lacrimi. Eu îmi propusesem să nu-mi stric machiajul, mai ales că fetele m-au aranjat atât de bine. Ştiam că dacă încep să plâng atunci toată gaşca de fete va începe să lăcrimeze. Când mama m-a felicitat cu ochii în lacrimi spunându-mi să nu plâng, nu m-am mai putut abţine. A fost un moment emoţionant, plin de fericire",a spus Andreea Păstraşcu.

Rochia,o creaţie a Deei Buzdugan,s-a potrivit de minune cu evenimentul şi persoanlitatea Andreei Pătraşcu. Pantofii,cu toc înalt de 14 centimetri,de la Pixie Shoes,destul de comozi,au completat perfect ţinuta de ocazie.

b8cadd919f90b9a0d840f79d02ec081c jpg jpeg

Cabral,prezentator al "Poveştirilor de noapte",şi logodnica lui,Andreea Pătraşcu,actriţă în telenovela "Iubire şi onoare" au mari emoţii şi se pregătesc pentru cununia religioasă. După ce vor săvârşi această mare taină vor petrece într-un cadru de poveste la un restaurant celebru din Otopeni.

f08a404ca77ec6005d894adfa0557340 jpg jpeg


Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg