Calendarul frumuseţii tale

1 47054 original jpg jpeg

La început de an, precis ţi-ai făcut planuri să faci diverse schimbări prin casă. Dar la tine te-ai gândit? La ce ai putea face pentru a arăta minunat în fiecare zi? Iată un plan simplu, pe care îl poţi urma fără efort.

Pe aceeaşi temă:

Cum poţi avea unghii frumoase şi sănătoase

Ce mănânci ca să ai un păr superb

La fiecare două luni

Programează-te la masaj

Un masaj complet cu ulei relaxant te va binedispune pe loc şi va ajuta pielea să fie mai fină. Dacă nu poţi merge la un salon specializat,convinge-ţi soţul ca măcar o dată la două luni să te răsfeţe cu un masaj. Acesta te ajută să ai pielea mai bine vascularizată şi îţi va relaxa musculatura.

O dată pe săptămână

Îngrijeşte-ţi unghiile

Scurtează-ţi unghiile cu pila specială cu nisip,cu minerale sau cu sticlă,apoi masează-le uşor cu ulei pentru îndepărtarea cuticulelor. Împinge spre baza unghiei cuticulele cu un beţişor special,apoi aplică un lac protector pe unghii.

La fiecare oră

Bea un pahar cu apă

Apa înseamnă sănătate. Dacă bei prea puţină,te vei simţi slăbită şi obosită,ba chiar s-ar putea să ai dureri de cap din cauza deshidratării. Totodată,apa te va ajuta să ai un ten frumos,iar ridurile vor apărea mai greu.

O dată la 6 săptămâni

Tunde-ţi vârfurile

Dacă părul este bine tuns,atunci coafura se aranjează foarte uşor. Totodată,dacă îl tunzi des,părul va fi mai sănătos şi va avea mai mult volum.

În weekend

Dormi mai mult

Doar cine doarme regeşte îşi păstrează sănătatea şi rămâne în formă. Dacă în timpul săptămânii nu ai timp să dormi suficient,recuperează în weekend. Un pic de leneveală sâmbătă dimineaţa sau chiar un pui de somn după amiază îţi vor prinde bine.

De două ori pe săptămână

Foloseşte aţa dentară

Este bine să te speli pe dinţi,dar nu este de ajuns. Pentru a curăţa temeinic zonele dintre dinţi de resturile de mâncare,ai nevoie de aţă dentară. Adaugă şi apa de gură,pentru a preveni problemele gingiilor şi a avea un zâmbet fermecător.

La fiecare două săptămâni

Răsfaţă-ţi picioarele

Nu te preocupa de cum arată picioarele tale doar când vine vremea de sandale. Pe tot parcursul anului ar trebui să urmezi un ritual de înfrumuseţare. Ţine-le timp de

15 minute în apă călduţă,ca pielea să se înmoaie. Apoi,este momentul să aplici o cremă exfoliantă,care va face pielea fină şi frumoasă. La sfârşit,aplică o cremă hidratantă.

Mai poţi trece în calendar:

Mişcare o dată la două zile. O dată pe săptămână:pensat,mască pentru ten. O dată pe lună:depilat. De două ori pe an:cură de minerale,pentru întărirea părului şi a unghiilor. O dată pe an:o vizită la dentist,pentru un periaj profesionist sau pentru o detartrare.Recente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg